Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas er et perfekt hotel til familieferier, hvor familier med børn og unge kan bo i familie-suiter med plads til op til seks personer, og den ældre generation kan bo i en 2-værelses villa. Der er flere poolområder med store pools, børnepools, sjove splashpools og en pool med aldersbegrænsning. Hotellet ligger i Maspalomas og har sin egen bus, der kører ned til stranden flere gange om dagen. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig familieferie på Gran Canaria.


Værelsestyper

Suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses suiter for 3-5 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn. Familie-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses familie suiter for 3-5 personer eller 3-5 personer, heraf 2 børn. 2-værelses villaer 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,3 km
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Suites & Villas by Dunas har tre poolområder: et poolområde med to pools, en børnepool og en jacuzzi, samt en pool- og snackbar. Det andet poolområde har en pool, en børnepool med soldækken og en splashpool. Det tredje poolområde har en pool, jacuzzi og en poolbar kun for gæster, der bor i 2-værelses villaer, aldersgrænse 16 år. Alle pools er opvarmede fra november til april, til omkring 23-27 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, om aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller ved hvert poolområde. Poolhåndklæder mod depositum med kontanter.

Buffetrestauranten Botanico serverer morgenmad, frokost og middag. Poolbaren serverer frokost, is, snacks og kaffe. Der er også à la carte-restauranten La Española, hvor du kan smage spanske tapasretter til middag, bordreservation er påkrævet. Dresscode, lange bukser til mænd til middag. To poolbarer. Taste Lounge Bar er åben fra morgen til midnat (indgår ikke i hotellets All Inclusive-program).

Fitnessrum, cykelcenter og cykelgarage. Børneklub drevet af hotellet for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads for børn. Bordtennis. Billard mod betaling. Massage og forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling. Aftenunderholdning to aftener om ugen. Diskotek.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotelbus til Maspalomas-stranden flere gange om dagen.

Ophold i 2-værelses villaer
Villaerne ligger i en etplansbygninger med tre til fire villaer i samme bygning. Villaerne ligger i et område med en aldersgrænse på 16 år, hvor der er et poolområde med en fælles pool, en jacuzzi og en poolbar, hvor man kan købe drinks og snacks. Poolhåndklæder indgår.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads-og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Morgenmad og middag serveres i buffetrestauranten Botanico henholdsvis kl. 07.30-10.30 og 18.00-21.30.

All Inclusive

Når der tilkøbes All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Botanico, kl. 07:30-10:30
 • Frokostbuffet i restauranten Botanico, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i restauranten Botanico, kl. 18.00-21.30
 • Frokost fra menu i poolbaren, kl. 13:00-15:00
 • Is i poolbaren, kl. 10.00-18.00
 • Sandwich i poolbaren, kl. 15.00-18.00
 • Eftermiddagskaffe, kl. 16.00-17.00
 • En middag om ugen i à la carte-restauranten La Española ved et ophold på mere end fire nætter
 • Lokale og udvalgte internationale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i alle hotellets barer fra kl. 10.00-24.00 og i diskoteket indtil kl. 01.00

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gyldig fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag hotelbussen til stranden. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.

Canary Garden Club - vinter 23/24 & sommer 24

Den familievenlige Canary Garden Club ligger i de rolige, grønne omgivelser i Maspalomas. Der er masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools til både store og små, bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase af afslapning under den kanariske sol. Her kan gæster over 18 år nyde fred og ro i Junior-suiter Deluxe og Deluxe-suiter og områder kun til dem. Hotellet tilbyder også aktiviteter i dagtimerne og aftenunderholdning.

Maspalomas Resort by Dunas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vores nye og fine Apollo Mondo Family-hotel på De Kanariske Øer! Her trives både store og små familier i de rummelige lejligheder, og med All Inclusive inkluderet i prisen skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for penge på ferien. Her kan du finde Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, holdtræning og en dejlig Mondo Café på tagterrassen!

Canary Garden Club - vinter 24/25

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige og grønne omgivelser i Maspalomas. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.