Mirador Maspalomas by Dunas

 • • Bus til stranden
 • • Rummeligt poolområde
 • • All Inclusive hotel

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden i spiselokalet, utroligt varieret. Rengøringsdamen på værelset var meget omhyggelig.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 3,5 km
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas består af seks forskellige bygninger højt beliggende i udkanten af Maspalomas. Her er en smuk udsigt fra hotellet over Maspalomas og Meloneras, og man kan skimte sanddynerne og Atlanterhavet i det fjerne. Nær butikker, barer og restauranter. Ca. 500 meter til shoppingcentret El Tablero.

Stort poolområde med to pools, den ene med integreret spabad. Separat børnebassin med et piratskib med vandrutsjebane. Alle pools er opvarmet fra november til april til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder er tilgængelige mod et depositum og et gebyr. Poolbar, der også serverer enklere retter i løbet af dagen. Hotelbus til stranden flere gange om dagen.

En buffetrestaurant som serverer morgenmad, frokost og middag. Til middag er der krav om pæn påklædning, ingen badetøj og lange bukser til herrer påkrævet. Bar ved poolen og en bar i lobbyen. Diskotek.

Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Aktiviteter for både børn og voksne dagtimerne og underholdning om aftenen med professionelle shows et par aftener om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis bordtennis. Billard mod betaling. Mulighed for massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Ca. 5 minutter med bil til Maspalomas golfbane. Trafikken i området kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.30-15.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00
 • Varme snacks i poolbaren, kl. 11.00-16.00
 • Kolde snacks i poolbaren, kl. 17.00-18.00
 • Is i poolbaren kl. 10.00-23.00
 • Eftermiddags kaffe i poolbaren, kl. 16.00-17.00
 • Lokale drikkevarer, øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 10.30-23.00

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag gratis bussen til stranden i stedet. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.

Canary Garden Club

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige, grønne omgivelser. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Vista Oasis

I Sonneland-området, ca. 3 kilometer fra Maspalomas centrum, ligger lejlighedshotellet Vista Oasis. Her kan I slappe af ved det dejlige poolområde og du har gåafstand til restauranter, butikker og barer. Du kan vælge mellem, at bo i en 2-værelses lejlighed, hvor All Inclusive er inkluderet eller du kan vælge kun at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

På Kumara Serenoa by Lopesan Hotels kan du rigtig slappe af under den kanariske sol. Her kan de voksne nyde fred og ro i værelser og områder kun til dem. Og for børnefamilierne og andre, der gerne vil være aktive, er der aktiviteter i dagtimerne og underholdning hver aften.