Mirador Maspalomas by Dunas

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden/drinks - ganske fine værelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 3,5 km
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas består af seks forskellige bygninger højt beliggende i udkanten af Maspalomas. Her er en smuk udsigt fra hotellet over Maspalomas og Meloneras, og man kan skimte sanddynerne og Atlanterhavet i det fjerne. Nær butikker, barer og restauranter. Ca. 500 meter til shoppingcentret El Tablero.

Stort poolområde med to pools, den ene med integreret spabad. Separat børnebassin med et piratskib med vandrutsjebane. Alle pools er opvarmet fra november til april til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder er tilgængelige mod et depositum og et gebyr. Poolbar, der også serverer enklere retter i løbet af dagen. Hotelbus til stranden flere gange om dagen.

Buffetrestauranten El Mundo som serverer morgenmad, frokost og middag. Til middag er der krav om pæn påklædning, ingen badetøj og lange bukser til herrer påkrævet. Bar ved poolen og en bar i lobbyen. Diskotek.

Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Aktiviteter for både børn og voksne dagtimerne og underholdning om aftenen med professionelle shows et par aftener om ugen. Gratis bordtennis. Billard mod betaling. Mulighed for massage og skønhedsbehandlinger mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Ca. 5 minutter med bil til Maspalomas golfbane. Trafikken i området kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet på restaurant El Mundo, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet på restaurant El Mundo, kl. 13.30-15.30
 • Is i poolbaren, La Cabaña, kl. 10.30-18.00
 • Varme snacks i poolbaren, kl. 11.00-16.00
 • Eftermiddags kaffe i poolbaren, La Cabaña, kl. 16.00-17.00
 • Kolde snacks i poolbaren, La Cabaña, kl. 17.00-18.00
 • Middagsbuffet på restaurant El Mundo, kl. 18.30-22.00 med to seatings
 • En middag og udvalgte drikkevarer i en af de to a la carte-restauranter Love&Hate og Osaka. Bordreservation kræves. Gælder kun ved ophold på 7 nætter eller mere og gælder kun for dobbeltværelser med pooludsigt og for familie-værelser
 • Lokale drikkevarer, øl, vin, drinks og sodavand ad libitum i hotellets barer, kl. 10.30-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

Familie-værelser med pooludsigt kan bookes til vinteren 2024/25.

Vi opdaterer vores bookingsystem i nat!
Derfor kan du ikke booke rejser natten mellem tirsdag-onsdag i tidsrummet 22.00-03.00 eller logge ind på Min Rejse.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag hotelbussen til stranden. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.

Canary Garden Club - vinter 23/24 & sommer 24

Den familievenlige Canary Garden Club ligger i de rolige, grønne omgivelser i Maspalomas. Der er masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools til både store og små, bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase af afslapning under den kanariske sol. Her kan gæster over 18 år nyde fred og ro i Junior-suiter Deluxe og Deluxe-suiter og områder kun til dem. Hotellet tilbyder også aktiviteter i dagtimerne og aftenunderholdning.

Maspalomas Resort by Dunas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vores nye og fine Apollo Mondo Family-hotel på De Kanariske Øer! Her trives både store og små familier i de rummelige lejligheder, og med All Inclusive inkluderet i prisen skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for penge på ferien. Her kan du finde Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, holdtræning og en dejlig Mondo Café på tagterrassen!

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas er et perfekt hotel til familieferier, hvor familier med børn og unge kan bo i familie-suiter med plads til op til seks personer, og den ældre generation kan bo i en 2-værelses villa. Der er flere poolområder med store pools, børnepools, sjove splashpools og en pool med aldersbegrænsning. Hotellet ligger i Maspalomas og har sin egen bus, der kører ned til stranden flere gange om dagen. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig familieferie på Gran Canaria.

Canary Garden Club - vinter 24/25

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige og grønne omgivelser i Maspalomas. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.