Cordial Green Golf

  • • Nabo til smuk golfbane
  • • Rolig atmosfære
  • • Hyggeligt poolområde
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag gratis bussen til stranden i stedet. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De fredfyldte. Omgivelser, den lange pool, den store buffet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cordial Green Golf er et roligt lejlighedshotel i bungalowstil, beliggende direkte ved den smukke golfbane i Maspalomas. Her er to skønne poolområder - det ene har en pool med børnesektion, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Det andet poolområde har en stor pool med separat børnepool, de er ikke opvarmede. Solstole samt poolbar/snackbar, der serverer enkle retter.

Hotellet har en a la carte-restaurant. Gratis wifi på fællesområder. Billard, minimarked og lille legeplads. Ca. 2,6 km til shoppingcenteret Varadero i Meloneras. Gratis hotelbus til stranden og indkøbscenteret Yumbo flere gange om dagen.

Måltider

Ingen. Morgenmad og halvpension mod tillæg. Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår også nytårsmiddag.

Vær opmærksom på

Pool-/snackbaren er lukket i vintersæsonen 20/21 pga. nuværende omstændigheder.