Cordial Green Golf

  • • Nabo til smuk golfbane
  • • Rolig atmosfære
  • • Hyggeligt poolområde

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag gratis bussen til stranden i stedet. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder i etage plus for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Utrolig flot og lækker morgenbuffet. Flotte pool områder
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cordial Green Golf er et roligt lejlighedshotel i bungalowstil, beliggende direkte ved den smukke golfbane i Maspalomas. Her er to skønne poolområder - det ene har en pool med børnesektion, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Det andet poolområde har en stor pool med separat børnepool, de er ikke opvarmede. Solstole samt poolbar/snackbar, der serverer enkle retter.

Hotellet har en a la carte-restaurant. Gratis wifi på fællesområder. Børneklub drevet af hotellet for børn i alderen 6-12 år med engelsktalende personale. Billard, minimarked og lille legeplads. Ca. 2,6 km til shoppingcenteret Varadero i Meloneras. Gratis hotelbus til stranden og indkøbscenteret Yumbo flere gange om dagen.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
  • Halvpension (morgenmad og middag)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.30 og middagen kl. 18.30-21.00.

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår også nytårsmiddag

Alle hoteller i Maspalomas

Canary Garden Club

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige, grønne omgivelser. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Vista Oasis

I Sonneland-området, ca. 3 kilometer fra Maspalomas centrum, ligger lejlighedshotellet Vista Oasis. Her kan I slappe af ved det dejlige poolområde og du har gåafstand til restauranter, butikker og barer. Du kan vælge mellem, at bo i en 2-værelses lejlighed, hvor All Inclusive er inkluderet eller du kan vælge kun at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase af afslapning under den kanariske sol. Her kan gæster over 18 år nyde fred og ro i Junior-suiter Deluxe og Deluxe-suiter og områder kun til dem. Hotellet tilbyder også aktiviteter i dagtimerne og aftenunderholdning.

Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas er det seneste i rækken af populære Apollo Mondo Family-hoteller. Der er plads til den store familie i de rummelige lejligheder, og All Inclusive indgår i prisen. Og som altid hos vores Apollo Mondo Family er der selvfølgelig Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, holdtræning og en skøn Mondo Café med terrasse!