Cordial Green Golf

  • • Nabo til smuk golfbane
  • • Rolig atmosfære
  • • Hyggeligt poolområde

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag gratis bussen til stranden i stedet. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder i etage plus for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De store pools og det meget venlige personale, super lækker morgenbuffet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cordial Green Golf er et roligt lejlighedshotel i bungalowstil, beliggende direkte ved den smukke golfbane i Maspalomas. Her er to skønne poolområder - det ene har en pool med børnesektion, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Det andet poolområde har en stor pool med separat børnepool, de er ikke opvarmede. Solstole samt poolbar/snackbar, der serverer enkle retter.

Hotellet har en a la carte-restaurant. Gratis wifi på fællesområder. Billard, minimarked og lille legeplads. Ca. 2,6 km til shoppingcenteret Varadero i Meloneras. Gratis hotelbus til stranden og indkøbscenteret Yumbo flere gange om dagen.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
  • Halvpension (morgenmad og frokost)
  • Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår også nytårsmiddag

Alle hoteller i Maspalomas

Canary Garden Club

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige, grønne omgivelser. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Vista Oasis

I Sonneland-området, ca. 3 kilometer fra Maspalomas centrum, ligger lejlighedshotellet Vista Oasis. Her kan I slappe af ved det dejlige poolområde og du har gåafstand til restauranter, butikker og barer. Du kan vælge mellem, at bo i en 2-værelses lejlighed, hvor All Inclusive er inkluderet eller du kan vælge kun at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

På Kumara Serenoa by Lopesan Hotels kan du rigtig slappe af under den kanariske sol. Her kan de voksne nyde fred og ro i værelser og områder kun til dem. Og for børnefamilierne og andre, der gerne vil være aktive, er der aktiviteter i dagtimerne og underholdning hver aften.