Sercotel Las Canteras

Sercotel Las Canteras er et nyrenoveret og moderne hotel, der ligger i centrum af Las Palmas, lige ved siden af den smukke Las Canteras-strand. Det byder på en fantastisk udsigt og ligger tæt på både restauranter og indkøbsmuligheder.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 25 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sercotel Las Canteras har et lille poolområde med en swimmingpool og et begrænset antal solstole. Poolhåndklæder kan lånes. Poolområdet ligger på femte sal, hvorfra der er en fantastisk udsigt over stranden og havet. Med Las Canteras-stranden kun et stenkast væk er der rig mulighed for solbadning, svømning og afslappede gåture. Lige ved siden af finder du et pulserende byliv med restauranter, grønne parker og butikker.

Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Den udendørs terrasse har en flot udsigt over stranden og havet og giver mulighed for at nyde lette måltider og drinks.

Hotellet har et simpelt fitnessrum.

Gratis wifi på hele hotellet. Transport til byen.

Måltider

Indgår

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra menuen)

Morgenmaden serveres mandag-fredag kl. 07.30-10.30 og lørdag-søndag kl. 08.00-11.00, hvorefter restauranten er åben fra kl. 13.00 til 23.00.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas har en fantastisk strandbeliggenhed, direkte ved Las Canteras stranden og ikke langt fra Santa Catalina Parks hyggelige udendørs restauranter. Byhotellet Cristina Las Palmas har en behagelig atmosfære, og hotellet har en terrasse med pool. Hotellet er for gæster over 16 år.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et populært hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en pool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et flot hotel med rummelige og moderne lejligheder. Her bor du nær shopping, barer og hyggelige tapasrestauranter, og hoteller ligger kun få minutter fra Las Canteras-strand og i gåafstand fra den berømte Parque de Santa Catalina.