Cristina by Tigotan Las Palmas

  • • Lige ved Las Canteras
  • • Nær Catalina-parken
  • • Fantastisk havudsigt

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas har en helt fantastisk strandbeliggenhed ikke langt fra Santa Catalina-parken og de skønne restauranter. På hotellet hersker en skøn atmosfære, hvor personalet vil gøre deres til, at du får en fantastisk ferie. Hotellet er for gæster over 16 år.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet. Specielt Magdalena og Laura topkarakter!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas er beliggende lige ved strandpromenaden og den brede Las Canteras strand, ca. 350 m fra Santa Catalina-parken.

Hotellet, der kun er for gæster over 16 år, tilbyder pool og solstole. Fitness-faciliteter og massage. Desuden er der en pianobar og natklub samt tv i receptionsområdet. Computere med internet mod betaling i receptionen og gratis wifi på hele hotelområdet. Vaskeservice mod betaling. Restauranter og caféer lige i nærheden. Bytrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension inkl. drikkevarer (morgenmadsbuffet samt 3-retters middag inkl. en øl, sodavand eller 1/2 flaske vin).

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension inkl. drikkevarer indgår også nytårsmiddag.

Alle hoteller i Las Palmas

Don Carlos

Bo på Don Carlos, så bor du på forreste række ved siden af den dejlige strand. Dette populære mellemklasse hotel ligger i Las Palmas, men på en rolig gågade uden larmende trafik. Det anbefales at booke tidligt.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et populært hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en pool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et nybygget hotel med rummelige og moderne lejligheder. Her bor du nær shopping, barer og hyggelige tapasrestauranter, og hoteller ligger kun få minutter fra Las Canteras-strand og i gåafstand fra den berømte Parque de Santa Catalina.