Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas har en fantastisk strandbeliggenhed, direkte ved Las Canteras stranden og ikke langt fra Santa Catalina Parks hyggelige udendørs restauranter. Byhotellet Cristina Las Palmas har en behagelig atmosfære, og hotellet har en terrasse med pool. Hotellet er for gæster over 16 år.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser med direkte havudsigt for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var den gode helhedsoplevelse, samt den gode beliggenhed i Las Palmas.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas ligger direkte ved strandpromenaden og den brede Las Canteras strand, omkring 350 meter fra Santa Catalina Park. Hotellet hed tidligere Cristina Las Palmas.

Hotellet, er for gæster over 16 år, tilbyder sine gæster en opvarmet pool. Poolen er opvarmet om vinteren til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og ekstra komfortable loungesenge. Pool- og strandhåndklæder indgår.

I restauranten kan du spise morgen- og middagsbuffet med både spanske specialiteter og lokale retter. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. Poolbaren, som er åben fra frokost til sen eftermiddag, serverer drinks samt lettere anretninger og snacks. Om aftenen kan du nyde en drink i pianobaren og i natklubben.

Fitnessrummet har en dejlig udsigt over havnen og havet. Massage mod betaling.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Computere med internet mod betaling i receptionen. Parkering mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30 og middagen kl. 19.00-22.00.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Las Palmas

Don Carlos

Bo på Don Carlos, så bor du på forreste række ved siden af den dejlige strand. Dette populære mellemklasse hotel ligger i Las Palmas, men på en rolig gågade uden larmende trafik. Det anbefales at booke tidligt.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et populært hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en pool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et flot hotel med rummelige og moderne lejligheder. Her bor du nær shopping, barer og hyggelige tapasrestauranter, og hoteller ligger kun få minutter fra Las Canteras-strand og i gåafstand fra den berømte Parque de Santa Catalina.

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana – et unikt hotel i hjertet af historiske La Vegueta, gamle bydel, i Las Palmas. Til jer, der ønsker at opleve en anden side af Gran Canaria, anbefaler vi virkelig dette hotel, hvor I bor med den majestætiske Santa Ana-katedral fra 1400-tallet på den ene side og har rådhuset på den anden. Fra hotellets lækre tagbar har du en storslået udsigt over hele byen. Velkommen!