Bull Reina Isabel & Spa

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et populært hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en pool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer/2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

beliggenhed og service. Alle medarbejdere var meget serviceminded
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Legendariske Hotel Bull Reina Isabel & Spa har en perfekt beliggenhed på promenaden langs den smukke Las Canteras strand i Las Palmas. På taget er der et poolområde med udsigt over havet og byen. Poolen er opvarmet om vinteren, fra november til marts, til omkring 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller samt poolbar. Poolhåndklæder, skiftes mod betaling. Et begrænset antal solstole på stranden foran hotellet til Reina Isabels er inkluderet for hotellets gæster.

Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer morgenmad og middag, og en snackbar, der serverer frokost. Dresscode for påklædning, lange bukser til mænd til middag.

I hotellets spa er gæster over 16 år velkomne og du kan gratis benytte sauna, dampbad, hammam, jacuzzi, to indendørs pools, hvoraf den ene er saltvand, spabehandlinger mod betaling. Hotellets spa ligger på hotellets 9. etage. Fra kl. 10.00-12.00 er børn under 16 år velkomne i hotellets spa sammen med en voksen.

Gratis wifi på hele hotellet. El-kedel og strygefaciliteter mod forespørgsel i receptionen. Badekåber mod betaling. Elevatoren går op til etage 8 af 9. I omgivelserne er der mange restauranter og cafeer. Kun 250 meter til den hyggelige Santa Catalina Park. Bytrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og middagen kl. 18.30-21.30.

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas har en fantastisk strandbeliggenhed, direkte ved Las Canteras stranden og ikke langt fra Santa Catalina Parks hyggelige udendørs restauranter. Byhotellet Cristina Las Palmas har en behagelig atmosfære, og hotellet har en terrasse med pool. Hotellet er for gæster over 16 år.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et flot hotel med rummelige og moderne lejligheder. Her bor du nær shopping, barer og hyggelige tapasrestauranter, og hoteller ligger kun få minutter fra Las Canteras-strand og i gåafstand fra den berømte Parque de Santa Catalina.

Sercotel Las Canteras

Sercotel Las Canteras er et nyrenoveret og moderne hotel, der ligger i centrum af Las Palmas, lige ved siden af den smukke Las Canteras-strand. Det byder på en fantastisk udsigt og ligger tæt på både restauranter og indkøbsmuligheder.