Bull Reina Isabel & Spa

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Pool på taget
  • • Ved strandpromenaden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et populært hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en pool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det hele
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Bull Reina Isabel & Spa har en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden langs den smukke Las Canteras strand i Las Palmas. Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer morgenmad og middag, og en snackbar, der serverer frokost. På taget er der en pool opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Der er også solstole og parasoller samt en poolbar. Gratis håndklædeservice. Skift af pool/strandhåndklæder mod betaling.

Hotellets spa byder gæster over 16 år velkommen med indendørs pool, hammam, fitnessrum, tyrkisk bad, sauna og jacuzzi for voksne over 16 år. Alle faciliteter er gratis undtagen behandlinger, der er mod betaling. Gratis wifi overalt på hotellet. Et begrænset antal solstole på stranden foran hotellet til Reina Isabel-gæster. Parkering uden ekstra omkostninger, begrænset antal pladser.

I omgivelserne er der mange restauranter og caféer. Kun 250 meter til den hyggelige Santa Catalina Park. Bytrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Alle hoteller i Las Palmas

Don Carlos

Bo på Don Carlos, så bor du på forreste række ved siden af den dejlige strand. Dette populære mellemklasse hotel ligger i Las Palmas, men på en rolig gågade uden larmende trafik. Det anbefales at booke tidligt.

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas har en helt fantastisk strandbeliggenhed ikke langt fra Santa Catalina-parken og de skønne restauranter. På hotellet hersker en skøn atmosfære, hvor personalet vil gøre deres til, at du får en fantastisk ferie. Hotellet er for gæster over 16 år.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et flot hotel med rummelige og moderne lejligheder. Her bor du nær shopping, barer og hyggelige tapasrestauranter, og hoteller ligger kun få minutter fra Las Canteras-strand og i gåafstand fra den berømte Parque de Santa Catalina.