Bull Reina Isabel & Spa

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Pool på taget
  • • Ved strandpromenaden
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et populært hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en pool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fine faciliteter, komfortable senge, hjælpsomt personale, god beliggenhed, fred og ro, tagterrassen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bull Reina Isabel & Spa har en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden ud for den herlige Las Canteras-strand i Las Palmas. Restauranter og caféer i omgivelserne. Kun 250 m til den hyggelige Santa Catalina-park. På hotellet findes også en a la carte restaurant og snackbar. På taget findes en opvarmet pool. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller samt poolbar. Gratis håndklædeservice. Udskiftning af pool-/strandhåndklæder er mod betaling.

Gratis fitness-faciliteter, sauna og jacuzzi for gæster over 16 år. Spa med gratis indgang for gæsterne, men behandlingerne er mod betaling. Computere med gratis internet i receptionen samt gratis wifi på hele hotelområdet. Et begrænset antal solstole findes på stranden foran hotellet for Bulle Reina Isabel & Spa's gæster. Gratis parkering, begrænset antal pladser. Bytrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.