Art Las Palmas

Art Las Palmas er et flot hotel med rummelige og moderne lejligheder. Her bor du nær shopping, barer og hyggelige tapasrestauranter, og hoteller ligger kun få minutter fra Las Canteras-strand og i gåafstand fra den berømte Parque de Santa Catalina.


Værelsestyper

3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super og lejlighed.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 62 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Art Las Palmas er et flot hotel med fine lejligheder. Hotellet er perfekt for dem, der ønsker at bo nær byens udbud af kultur, shopping og underholdning, og som sætter mere pris på beliggenhed frem for faciliteter på hotellet. Her bor du komfortabelt i rummelige, veludstyrede lejligheder kun få minutters gang fra stranden.

Gratis wifi overalt på hotellet. Hotellet har en lounge med tv og en automat med vand og snacks. Hvis du lejer en bil, er der en privat parkeringskælder på hotellet, mod betaling.

Fra Art Las Palmas er der ca. 1,5 kilometer til Santa Catalina Park og ca. 2 kilometer til det nærmeste større shoppingcenter. Men lige rundt om hjørnet venter restauranter, barer og butikker. Bytrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Las Palmas

Don Carlos

Bo på Don Carlos, så bor du på forreste række ved siden af den dejlige strand. Dette populære mellemklasse hotel ligger i Las Palmas, men på en rolig gågade uden larmende trafik. Det anbefales at booke tidligt.

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas har en fantastisk strandbeliggenhed, direkte ved Las Canteras stranden og ikke langt fra Santa Catalina Parks hyggelige udendørs restauranter. Byhotellet Cristina Las Palmas har en behagelig atmosfære, og hotellet har en terrasse med pool. Hotellet er for gæster over 16 år.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et populært hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en pool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.