Cristina by Tigotan Las Palmas

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas har en fantastisk strandbeliggenhed, direkte ved Las Canteras stranden og ikke langt fra Santa Catalina Parks hyggelige udendørs restauranter. Byhotellet Cristina Las Palmas har en behagelig atmosfære, og hotellet har en terrasse med pool. Hotellet er for gæster over 16 år.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser med direkte havudsigt for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Meget sødt og hjælpsomt personale, fint værelse
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas ligger direkte ved strandpromenaden og den brede Las Canteras strand, omkring 350 meter fra Santa Catalina Park. Hotellet hed tidligere Cristina Las Palmas.

Hotellet, er for gæster over 16 år, tilbyder sine gæster en opvarmet pool. Poolen er opvarmet om vinteren til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og ekstra komfortable loungesenge. Pool- og strandhåndklæder indgår.

I restauranten kan du spise morgen- og middagsbuffet med både spanske specialiteter og lokale retter. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. Poolbaren, som er åben fra frokost til sen eftermiddag, serverer drinks samt lettere anretninger og snacks. Om aftenen kan du nyde en drink i pianobaren og i natklubben.

Fitnessrummet har en dejlig udsigt over havnen og havet. Massage mod betaling.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Parkering mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Køber du halvpension er nytårsmiddagen inkluderet, når du rejser i perioden.

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30 og middagen kl. 19.00-22.00.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Las Palmas

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et populært hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en pool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et flot hotel med rummelige og moderne lejligheder. Her bor du nær shopping, barer og hyggelige tapasrestauranter, og hoteller ligger kun få minutter fra Las Canteras-strand og i gåafstand fra den berømte Parque de Santa Catalina.

Sercotel Las Canteras

Sercotel Las Canteras er et nyrenoveret og moderne hotel, der ligger i centrum af Las Palmas, lige ved siden af den smukke Las Canteras-strand. Det byder på en fantastisk udsigt og ligger tæt på både restauranter og indkøbsmuligheder.