Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon. Værelserne har forskelligt design og indretning, der kan ikke gives garanti for hvilken værelsestype du modtager på stedet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis aircondition, deponering og wifi. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelse med direkte havudsigt

Deluxe-værelser med balkon og direkte havudsigt. Værelserne har forskelligt design og indretning, der kan ikke gives garanti for hvilken værelsestype du modtager på stedet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis aircondition, deponering og wifi. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon. Værelserne består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med en sofa. Gratis aircondition, deponering og wifi. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.