Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis aircondition, deponering og wifi. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelser med direkte havudsigt

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis aircondition, deponering og wifi. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon og direkte havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis aircondition, deponering og wifi. Minibar fyldt med to flasker vand og to sodavand, genopfyldning mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser, direkte havudsigt

Dobbeltværelser med to enkeltsenge. Tv med satellitkanaler. Minibar med to flasker vand og to sodavand ved ankomst, opfyldning mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon med direkte havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelserne består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med en sofa. Gratis aircondition, deponering og wifi. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.