Las Marismas

Lejlighedshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub. Du kan selv bestemme, om du vil lave mad i lejligheden eller være lidt mere komfortabel og tilkøbe morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Gode omgivelser, dejlig pool, fine områder.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Las Marismas på Fuerteventura har en del faciliteter. Der er et stort og  pænt poolområde med 2 pools, hvoraf én er opvarmet til mindst 23 grader i perioden fra november til og med april. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum og udskiftning mod betaling. Poolbar der også serverer enkle retter til frokost (indgår ikke i All Inclusive-program).

Las Marismas har en buffetrestaurant. Pæn påklædning kræves til middag (lange bukser for mænd). Bar med livemusik nogle aftener om ugen.

Gratis fitnesscenter (med aldersgrænse på 16 år i selskab med voksen, ellers 18 år). Gratis tennis og squash (udstyr kan lejes). Minigolf, beach volley/strandfodbold og boccia mod depositum. Cykler og billard mod betaling. I nærheden af børnepoolen findes en legeplads samt en børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Gratis wifi i receptionsområdet. Minimarked.

Der er ca. 3 kilometer til sanddynerne. Mange trapper på hotelområdet. Elevator er kun tilgængelig i hovedbygningen. Lokaltrafik og varelevering til hotellet kan i nogle lejligheder opfattes som forstyrrende. Skulle lejligheden føles lidt kølig i løbet af vinteren, er der varmeblæser til leje i receptionen.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Hvis du tilkøber halvpension eller All Inclusive, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Når voksne tilkøber måltider under vinter-sæsonen 24/25, spiser børn op til 11 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00
 • Eftermiddagskaffe i poolbaren, kl. 16.00-17.00
 • Snacks i poolbaren, kl. 11.00-13.00 og 15.00-16.00
 • Is i poolbaren, kl. 10.00-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00
 • Ketsjer og bolde til tennis, squash, minigolf og boccia kan lånes mod depositum

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 17.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Et byggeprojekt er i gang ved siden af hotellet og forventes at være færdigt i 2026. Støj fra byggeriet kan til tider opfattes som forstyrrende.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt lejlighedshotel med pool. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt hotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive. Hotellet har en god beliggenhed i Corralejo, og byder gæster over 18 år velkommen.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 16 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et lejlighedshotel i smukt design med fokus på sundhed og velvære. Her bor man i fint indrettede lejligheder, alle i to etager. Hotellet har et stort poolområde med tre opvarmede pools, herunder en børnepool. Hotellet har en velvære-sektion med fitnessrum, men du kan også deltage i forskellige træningstimer og få sundhedsråd om mad, dine personlige styrker og hvordan du får det godt i livet. Kort gåtur til havnen i Corralejo.

Riu Oliva Beach Resort

All Inclusive Riu Oliva Beach Resort er en frodig oase, der ligger midt i klitterne på den næsten fire kilometer lange sandstrand lige syd for Corralejo. Hotellet har flere restauranter og barer, som alle indgår i hotellets All Inclusive-program, så du kan prøve både det lokale og det asiatiske køkken, når du er i humør til det. Der er et fitnessrum og en børneklub for de mindste.

Riu Palace Tres Islas

Riu Palace Tres Islas har en perfekt beliggenhed direkte overfor stranden og klitterne lige syd for Corralejo på Fuerteventura. Nyd afslappende dage på stranden, ved en af hotellets pools og i hotellets spa. Maden er god, og halvpension er inkluderet, ligesom fitnessrummet og aftenunderholdning. Vælg All Inclusive for at få en ekstra behagelig ferie - nu skal du bare starte din ferie og bare være - på ferie!