Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 566 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Fine omgivelser , alt var næsten perfekt . Trods stort areal og mange gæster , var der ret roligt .
-
Blødere stole eller incl hynder på altanen . Var ikke til at sidde på , alt for hårde. Seng og hovedpuder for hårde . Dårligt / surt personale i poolbar , stort set alle der var ansat der “ kunne ikke lide deres arbejde” det var tydeligt .

Bekræftet køb : 2024-02-12


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Larm fra byggeri

Bekræftet køb : 2024-02-09


9 ud af 10

+
Roen og de store værelser
-

Bekræftet køb : 2024-02-09


10 ud af 10

+
Alt
-
Alt var super

Bekræftet køb : 2024-02-09


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-05


8 ud af 10

+
Smukt byggeri, smukke omgivelser, fantastisk velholdt. Super service, glade medarbejder. Stor flot lejlighed, veludstyret køkken, flot badeværelse, meget bekvemt for kørestolsbruger.
-
Dårlig restaurant. Nemt at ændre, en dygtig kok, lokalt køkken, lokale råvarer og mere at vælge imellem. Poolen lukkede kl.17 i praksis kl.18, men øv, ingen aftenbadning, hvor vandet var varmest. Ønskes et aftenmiljø omkring poolen med bar og tapas.

Bekræftet køb : 2024-02-05


10 ud af 10

+
Dejlige store lejligheder og nu med dyner - desværre ikke aircondition endnu Området på hotellet er rigtig nydeligt og dejligt at det er opdelt så det ikke virker som om der er mange mennesker Dejligt at bilen kan parkeres på privat lukket område De havde imødekommet vores ønske om placering
-

Bekræftet køb : 2024-02-05


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-05


8 ud af 10

+
-
Sofa og stol i stuen havde dårlig siddekomfort

Bekræftet køb : 2024-02-02


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

2874 bedømmelser
Meget godt
 
1414
Godt
 
1002
Middel
 
313
Mindre godt
 
92
Dårligt
 
53

5 nyeste bedømmelser

18-08-2023

af Cecilie A

Forfærdelig og meget skuffende oplevelse!!

God service, som der på ingen måde er noget at sætte en finger på! MEN maden er ikke noget at råbe hurra for. Koldt brød som ikke engang er lunet ved morgenbordet og primært junk food i lange baner. Wifi på værelserne virker IKKE og man vågner gerne op tidligt om morgenen pga. larm fra andre udenfor. Derudover virkede den ene af vores blæsere på værelset ikke så vi måtte bruge tid på gå i receptionen og få en håndværker ned. INGEN Air condition på nogen værelser! Hotellet lover besparelser ved at booke til forskellige aktiviteter gennem dem, men i bund og grund handler det blot om penge og at de får en procentdel af beløbet! SVINERI!!!! OG BUNDEFANGERI!!!! Folk er utrolig egoistiske og man skal lægge al høflighed væk da det udelukkende handler om at man bliver taget i røven for sine penge, hvis ikke man er skarp nok og lurer, hvad tingene handler om. Vi er hernede lige nu og der er INGEN pladser ved poolen! Som i INGEN!!! Vi har prøvet flere gange i løbet af dagen på at finde en plads, men folk reservere solsenge og så står man med ansvaret for at prøve gennemskue om folk bruger solsengene eller ej. Receptionen er IKKE til meget hjælp ift. til at fjerne de reserverede pladser selvom de gav udtryk for dette. Derudover når der så endelig er 2 solsenge ledige vi får øje på så mangler der madrasser! Bare IKKE godt nok!!! Virkelig en trist oplevelse og vi er simpelthen så skuffede!!! Det er en OMMER! Og dette gør også udfaldet når man skal bedømme hotellet. Vi anbefaler IKKE Las Marismas til nogen fra nær og fjern derhjemme i Danmark! Eller andre steder rundt om i verdenen.

 
18-08-2023

af Explore49859524140 Blåvand, Danmark

Forfærdelig oplevelse rent ud sagt skuffet id over alle grænser meget få positive ting at sige

Maden er generelt virkelig dårlig kvalitet Der er 3 pools på 2 1,40m dybe og en børne pool. Problemet er at der er fyldt med børn i de dybe pools og der er INGEN børn i børnepoolen! Folk er nogle egoistiske svin der ligger deres håndklæder på liggestolene og går SELVOM hotellet forbyder det!! Men der bliver stadig ikke gjort noget ved det!! Jeg har med min kæreste være nede ved poolen 4 gange i dag for kigge efter pladser og der er 100% med håndklæder på 90% hvor der er mennesker. Vi får afvide i receptionen at vi bare selv skulle fjerne dem, men vi er ikke typerne der fjerner andres ting. Meget meget dårligt oplevelse da vi faktisk lige i dag havde valgt at skulle slappe af!! Vi var heldige for to dage siden at få en plads. Derudover er der heller ikke nok hynder til de liggestole der er. Ventilatoren i loftet vippede frem og tilbage og var faktisk ved at falde ned så vi skulle bruge tid på at ha en håndværker på besøg. Der er penge skab man kan bruge, men kun hvis du betaler, hvor i mod det er gratis alle andre steder i verden Så har vi fundet ud af at alle prøver at tage dig i røven så man skal helst være et svin overfor hinanden. Ikke særlig behageligt! Hotellet lover de bedste priser på de oplevelser der er her nede men det handler faktisk bare om at de får en procent del af beløbet for det koster præcis det samme hvis man selv booker det!! SVINERI!! Derudover og til slut virker wifi IKKE og hver morgen vågner man til støj og larm udendørs!!! ØV ØV ØV oplevelse når man kommer helt fra Danmark og ydermere betaler utrolig mange penge for komme ned og slappe af og hygge sig!!

 
01-04-2023

af 894janp

Endnu en god ferie

Har nu været på Marismas ca. 10 gange og er denne gang glad for at se, at man tilsyneladende er kommet fornuftigt ud af Corona krisen. Vi havde endnu engang tre dejlige uger på hotellet og vender helt sikkert tilbage. Vi benyttede ikke hotellets restaurant- men lavede selv mad i et lille køkken, der er ok til to personer.

 
30-03-2023

af Jan H

Dejligt hotel med fin minigolfbane

Vi rejste med Apollo og der var ikke mulighed for at vælge beliggenhed for lejlighed. Derfor sendte vi en mail til hotellet med ønske. Ønsket blev opfyldt og vi havde en dejlig rummelig lejlighed på 2. sal med eftermiddagssol og kig ud over hotellets område. Lejligheden havde fin plads til tøj og andet. Der findes kun elevator i hovedbygningen, men der er lavet ramper, så man ikke skal slæbe bagagen op af trapper. Vi havde bestilt opholdet med morgenmad, og det fortrød vi bestemt ikke. Her var virkelig alt, hvad man kunne ønske sig. Ved tjek ind fik vi udleveret et fint kort over byen. Her er også vist, hvor der afholdes marked tirsdag og fredag. Dette er dog lidt misvisende. Markedet afholdes på P-pladsen lige overfor byens store handelsgade. Det kan anbefales at tage en taxabåd til den lille ø Lobos. Her findes en lille restaurant med fin udsigt. Her er også mulighed for at købe drikkevarer to go, hvis man ikke selv har medbragt. God tur :-)

 
02-03-2023

af Helena R København

Kan anbefales

Godt hotel, centralt beliggende, venligt hjælpsomt personale . Ok køkkenudstyr, så man kan lave lette måltider, hvilket for os var aktuelt, da vi var der fire uger. Rengøring ok, dog var det irriterende, at man aldrig vidste, hvad tid de kom, især når man gerne ville have en middagslur. God mad i pool baren, ved ikke om man kan spise i restauranten om aftenen, hvis man ikke har bestilt all inclusive.