Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

2738 bedømmelser
Meget godt
 
896
Godt
 
973
Middel
 
498
Mindre godt
 
196
Dårligt
 
175

5 nyeste bedømmelser

28-08-2022

af Emma S

Stay away

Brandalarmen gik igang midt om natten samtlige nætter, uden der var brand. Virkelig ubehageligt. Receptionisterne snakker dårligt engelsk og er svære at kommunikere med. Billederne af værelserne stemmer ikke overens med virkeligheden.

 
27-03-2022

af valmuevej20

Langtidsferie 2022

Vi boede i en lejlighed på 43 m2 med flot havudsigt, men værelset var ikke særlig hyggeligt indrettet. Der var intet udsmykning på væggene, og internettet var næsten ubrugeligt med dagligt 4 - 6 Mbit/s. Hotellets restaurant serverede buffet til morgen og aften, men maden kunne desværre ikke holdes varm, hvorfor vi dagligt måtte smide meget mad ud, da det var halvkold.

 
28-07-2019

af pbc111 Juelsminde, Danmark

Ok hotel men ikke prisen værd

Det var et ganske okay ophold. Det begyndte lidt skidt, med et forsinket værelse, og ingen kunne komme med et tidpunkt på hvornår det var klar (3 lange timer). Vi boede 2 mand sammen, i den gamle del på 10 etage. God udsigt, men slidt værelse med mangler, som dog blev udbedret med defekt køleskab og låge som var ved at flade af. Der bliver kun gjort rend hver anden dag. Men fantastisk morgenmad, super beliggenhed og tæt på stand og pool. Men alt for dyr i forhold til service og standart.

 
19-03-2019

af Isteen03 Jylland, Danmark

Fantastisk beliggenhed og udsigt.

Vi havde 14 dage med fantastisk udsigt fra vores lejlighed ud over Middelhavet med solopgangen hver dag. Hotellet var altid rent og pænt, dog lidt slidt hist og pist. Personalet var altid meget venlige. Morgenmaden var rimelig, aftensmaden/buffet hver aften manglede fantasi/variation, var for ensformig, men veltillavet (rejsen var incl. Halvpension). Vi spiste derfor nogle aftener på andre restauranter langs Strandpromenaden.

 
24-09-2018

af jan k Hedensted, Danmark

10 dages ophold

Fantastisk beliggenhed. Rigtig godt personale - hjælpsomme, smilende og friske. Rigtig god morgenbuffet. Fin rengøring. Minisupermarkedet på Sol Timor har et godt sortiment til absolut konkurrencedygtige priser. I 6 år har vi besøgt dette lejlighedshotel og vi vil også til næste år benytte stedet