Torremolinos & Benalmadena

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Torremolinos er den gamle fiskerby, der i 1960'erne blev det første turiststed på Costa del Sol. I dag er der fyldt med dejlige restauranter, et festligt natteliv og shopping i landsbyen. Stranden i centrum af Torremolinos, El Bajondillo, er livlig, og der er flere restauranter langs promenaden. Benalmadena, der ligger lige vest for Torremolinos, venter på dig med dejlige sandstrande, sjove aktiviteter og et pulserende natteliv.Fakta om Torremolinos & Benalmadena

Tidsforskel

Costa del Sol og Spanien har samme tid som Danmark.

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Når du rejser hertil, lander du i Malaga lufthavn. Transfer fra lufthavnen til Torremolinos og Benalmadena tager ca. 30 minutter og kan tilkøbes hos Apollo.

Ankomst
Hvis du har bestilt en transfer, går du ud af lufthavnen og mod et lille fyrtårn. Ca. 15 meter til venstre finder du "Shuttle". Har du problemer med at finde det rigtige sted, kan du ringe til Rios Shuttle i Malaga på +34 678 769 161. Bemærk venligst, at der kan være ventetider i forbindelse med ankomst.

Afrejse
48-24 timer før afrejse, du kan her se, hvornår du bliver hentet. Shuttle-referencenummer = det samme som dit Apollo-bookingnummer.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 20°c
maj 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 17°c

Andre byer Costa del Sol

Estepona

Mellem Sierra Bermeja i nord og Middelhavet i syd ligger Estepona - et stort turiststed, der har bevaret meget af sin ægte andalusiske charme! Der er ingen højhuse eller større hotelfaciliteter, man har valgt at beholde det traditionelle sydspanske miljø med smalle gyder, hvidkalkede huse og bilfri gader side om side med turismen.

Fuengirola

Rejs til Fuengirola på Spaniens solkyst og nyd dovne dage på stranden, historiske seværdigheder og hyggelige restaurantaftener. Her er der noget for enhver smag og det meste, der skal til for en skøn ferie.

Nerja, Benamocarra & Viñuela

Oplev det smukke Andalusien. I Nerja og det omkringliggende område tiltrækker lange og brede strande, vinmarker, maleriske kunstnerlandsbyer og vandrestier. Bo på et strandhotel i Nerja, eller vælg et hotel oppe i bjergene, hvor du kan nyde roen og de grønne omgivelser.

Marbella & Puerto Banus

Marbella, perlen på den spanske solkyst, tilbyder smukke strande, hyggelige torve og skøn shopping. Ikke langt herfra finder du Puerto Banús med den kendte marina og luksuriøs shopping. På en rejse hertil er det ikke svært at blive forelsket i den dejlige atmosfære, de venlige mennesker og det skønne vejr.

Malaga

På din rejse til Malaga i det sydlige Spanien venter der et mix af byliv og afslappende dage på lange strande. I Malaga er der smukke seværdigheder, et skønt klima året rundt samt hyggelige fiske- og tapasrestauranter gør byen til et populært rejsemål, hvilket gør, at man har lyst til at komme tilbage til. Malaga ligger langs solsikre Costa del Sol i Málaga-provinsen, hvor der er mange skønne hoteller at vælge mellem. Du er også nær golfbaner og populære feriebyer som Fuengirola og Marbella.