MS Amaragua

Hotel MS Amaragua ligger lige ved den lange og brede sandstrand, lige uden for Torremolinos på den spanske solkyst. Området hedder La Carihuela og er en gammel fiskerby og her ligger fiskerestauranterne på en perlerække langs strandpromenaden. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over havet. Spis noget godt i en af restauranterne, slap af ved poolen og få en dejlig behandling i hotellets spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Med sin beliggenhed, direkte på stranden, har MS Amaragua alle forudsætninger for at være et godt valg til et par fridage på den spanske solkyst. Her er masser af golfbaner, dejlige strande og gode afstande til flere af Costa del Sols attraktioner. MS Amaragua har tre pools. Et dejligt poolområde med udsigt over strand og hav med pool, separat børnepool, pool og snackbar samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Hotellet har også en opvarmet indendørs pool.

Hotellet har flere restauranter, herunder en buffetrestaurant og to à la carte-restauranter. I buffetrestauranten kan du spise morgenmad og middag. I restauranten Promesa kan du nyde tapas og cocktails. I hotellets strandbar/restaurant MS Tropicana Beach Club kan du spise paella, hamburgere, gode desserter og nyde gode drinks. Tre barer, en bar i lobbyen, hvor du kan nyde en drink og nogle aftener om ugen stille klavermusik, en poolbar og en strandbar.

Spa med skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. En time om dagen er inkluderet i hotellets spa og for at du kan bade i den opvarmede indendørs pool (30 grader), opvarmet jacuzzi, træne i fitnessrummet og gå i saunaen. Hammam mod betaling.

Wifi på offentlige områder. Parkering mod betaling. Cirka 1 kilometer til centrum af Benalmádena. Cirka 11 kilometer til lufthavnen i Málaga.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30 og middagen søndag til torsdag kl. 18.30-21.30 og fredage og lørdage kl. 18.30-22.00.

Alle hoteller i Torremolinos & Benalmadena

Moon Dreams Torremolinos

Moon Dreams Torremolinos (tidl. El Tiburon Boutique Hotel) ligger kun en kort gåtur fra La Carihuela-stranden i Torremolinos. Du kan nyde en dukkert i poolen eller en afslappende stund i hotellets spa. Fra hotellet er du tæt på restauranter, shopping og attraktioner.

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo er perfekt, hvis du vil både kan slappe af, spise godt og træne i din ferie. Her kan du starte dagen med en tidlig gåtur langs stranden, cykle nogle kilometer i bjergene og afslutte dagen med en velfortjent drink ved solnedgang. Men her er der også en dejlig spa med indendørs pool og forskellige aktiviteter. Hotellet har også en fantastisk beliggenhed nær en af de bedste strande i Torremolinos.

Alay

Hotel Alay, er for gæster over 16 år og ligger bekvemt i Benalmadena et stenkast fra stranden, havnepromenaden og den populære Puerto Marina. Hotellet har 3 dejlige pools at køle af i, jacuzzier, Ayurveda-behandlinger og to restauranter. Book et værelse med havudsigt, så får du udsigt til både stranden og lystbådehavnen.

MS Pepita

Lejlighedshotellet MS Pepita har en central beliggenhed overfor Benalmadenas populære lystbådehavn, tæt på den dejlige promenade og med masser af restauranter, caféer og barer i nærheden. På MS Pepita bor du i rummelige lejligheder, kan veksle pooltid med strandliv og har en perfekt base for dine egne udflugter i omgivelserne.

Sol Timor

Sol Timor har rummelige lejligheder og en ideel beliggenhed lige ved strandpromenaden i Torremolinos. Fra hotellets have har du direkte adgang til La Carihuela Strand. Hotellets pool er beklædt med solstole, og der er parasoller på den generøst store græsplæne - allerede ved første blik får du den dejlige feriefølelse!