Sol Torremolinos Don Pablo

 • • For cykelinteresserede
 • • Flere pools
 • • Tilkøb All Inclusive

Hotel Sol Torremolinos Don Pablo har en fantastisk beliggenhed nær en af de bedste strande i Torremolinos. Poolområdet indbyder til dage med afslapning. Hotellet har også en skøn spa med indendørs pool, aktiviteter, god mad og er du cyklist, er der gode cykelruter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Sol Torremolinos Don Pablo du både kan slappe af, spise godt og bevæge dig på din ferie. Her kan du starte dagen med en tidlig gåtur langs stranden, cykle nogle kilometer i bjergene og afslutte dagen med en velfortjent drink ved solnedgang.

Hotellet har et dejligt poolområde med to udendørs pools, separat børnepool og jacuzzi. Gratis solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum.

Hotellets buffetrestaurant Córdoba serverer morgenmad, frokost og middag. I Blue Horizons poolbar kan du bestille lette måltider til frokost (ikke inkluderet i All Inclusive). English Bar serverer snacks og drinks.

Hotellet er velegnet til dig og dine cykelkammerater, der gerne vil ud i smukke og til tider krævende omgivelser. På hotellet kan du booke forskellige ture lige fra lettere ture på op til 60 kilometer til længere og mere fitnesstunge ture på op til 110 kilometer.

Don Pablo hører til Sol Torremolinos Resorts, som også omfatter hotellerne Don Pedro og Don Marco. Hotellerne har flere fælles aktiviteter såsom tennis, basketball, håndbold og fodbold, shows og musikalsk underholdning. Gæster på Don Pablo kan bruge faciliteterne på de andre hoteller, såsom pools (to pools og en børnepool ved Don Pedro og to pools og en jacuzzi på Don Marco), restauranter og barer. Bemærk venligst, at Don Marco kun er for voksne (18 år), og nogle faciliteter er kun for gæster, der bor på dette hotel.

Wifi overalt på hotellet. Vaskeservice mod betaling. Parkering både udendørs og indendørs mod betaling.

Til stranden er der omkring 50 meter og til centrum af Torremolinos er der omkring 1 kilometer. Der er 16 kilometer til Malaga og 7 kilometer til Malaga lufthavn.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Tilkøber du halvpension indgår julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmad, kl. 7.30-10.30
 • Frokost, kl. 13.00-15.30
 • Middag kl. 18.30-21.30
 • Snacks i English Bar, kl. 11.00-18.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum, kl. 11.30-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd og nogle gange skal du muligvis underskrive en kvittering, når du henter mad/drikke. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Indcheckning foregår tidligst kl. 15.00.

Alle hoteller i Torremolinos & Benalmadena

El Tiburon Boutique

El Tiburon Boutique Hotel ligger kun en kort gåtur fra La Carihuela-stranden i Torremolinos. Du kan nyde en dukkert i poolen eller en afslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique er du tæt på restauranter, shopping og attraktioner.

Alay

Hotel Alay, er for gæster over 16 år og ligger bekvemt i Benalmadena et stenkast fra stranden, havnepromenaden og den populære Puerto Marina. Hotellet har dejlige pools at køle af i, jacuzzier, Ayurveda-behandlinger og to restauranter. Book et værelse med havudsigt, så får du udsigt til både stranden og lystbådehavnen.

MS Pepita

Lejlighedshotellet MS Pepita har en central beliggenhed overfor Benalmadenas populære lystbådehavn, tæt på den dejlige promenade og med masser af restauranter, caféer og barer i nærheden. På MS Pepita bor du i rummelige lejligheder, kan veksle pooltid med strandliv og har en perfekt base for dine egne udflugter i omgivelserne.

MS Amaragua

Hotel MS Amaragua ligger lige ved den lange og brede sandstrand, lige uden for Torremolinos på den spanske solkyst. Området hedder La Carihuela og er en gammel fiskerby og her ligger fiskerestauranterne på en perlerække langs strandpromenaden. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over havet. Spis noget godt i en af restauranterne, slap af ved poolen og få en dejlig behandling i hotellets spa.

Sol Timor

Sol Timor har rummelige lejligheder og en ideel beliggenhed lige ved strandpromenaden i Torremolinos. Fra hotellets have har du direkte adgang til La Carihuela Strand. Hotellets pool er beklædt med solstole, og der er parasoller på den generøst store græsplæne - allerede ved første blik får du den dejlige feriefølelse!