Riu Costa del Sol

Riu Costa del Sol ligger på en lang og smuk sandstrand Playa Bajondillo, lige uden for Torremolinos på den spanske solkyst. Hotellet byder på flere pools, flere restauranter og barer og en dejlig spa at slappe af i. For de yngste i familien er der både en sjov børneklub, en separat børnepool og sin helt egen splashpool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer elle 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Riu Costa del Sol har seks pools. Tre større pools, hvoraf den ene er opvarmet til 22 grader om vinteren, en splashpool til familiens mindste, en separat børnepool og en opvarmet indendørs pool, der er åben november til april. Solstole, parasoller og pool- og strandhåndklæder.

Hotellet har fire restauranter. Buffetrestauranterne Ajoblanco og Maria Sardina serverer morgenmad, frokost, snacks og middag. À la carte-restauranten La Dolce Vita serverer italienske specialiteter til middag, hvor forretter og desserter serveres fra en buffet, og hovedretten bestilles fra en fast menu. En frokostbuffet serveres i Pepe's Foods grillrestaurant. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranten og til middag i restauranterne Maria Sardina og La Dolce Vita. Dresscode - pænt tøj, lange bukser til mænd til middag. Hotellet har seks barer, heraf en loungebar, en sportsbar, en poolbar og tre andre barer.

I hotellets wellnesscenter er der fitnessrum med aldersgrænse på 16 år, dampbad med aldersgrænse på 18 år og diverse fitnesshold seks gange om ugen - alt sammen gratis. Spa-behandlinger og massage mod betaling. Beachvolleyball. Daglige aktiviteter og underholdning for voksne. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 med engelsktalende personale. Aftenunderholdning med livemusik og shows et par aftener om ugen.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Parkering mod betaling. Ladestation til el-biler, mod betaling. Trafikeret vej skal krydses for at nå stranden. Direkte uden for hotellet finder du butikker, et busstoppested og et apotek. Ca. 2 kilometer ind til centrum af Torremolinos. Ca. 10 kilometer til Malaga.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranterne Ajoblanco og Maria Sardina, kl, 08.00-10.30
 • Kontinental morgenmadsbuffet i Maria Sardina restaurant, kl. 10.30-12.00
 • Frokostbuffet i restauranten Pepe's Food, kl. 12.00-18.00
 • Frokostbuffet i Ajoblanco restaurant, kl. 12.30-15.30
 • Frokostbuffet i Maria Sardina restaurant, kl. 13.00-15.00
 • Snacks i restauranten Maria Sardina, kl. 15.30-17.30
 • Middagsbuffet i Ajoblanco-restauranten med to seatings, kl. 18.30-19.45 og kl. 20.15-21.45
 • Middag i à la carte-restauranten La Dolce Vita med to seatings, kl. 19.00-20.15 og kl. 20.45-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogle af hotellets barer døgnet rundt.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

For vinteren 24/25 er suiter tilgængelige for booking. Juniorsuiterne udgår.

Alle hoteller i Torremolinos & Benalmadena

Moon Dreams Torremolinos

Moon Dreams Torremolinos (tidl. El Tiburon Boutique Hotel) ligger kun en kort gåtur fra La Carihuela-stranden i Torremolinos. Du kan nyde en dukkert i poolen eller en afslappende stund i hotellets spa. Fra hotellet er du tæt på restauranter, shopping og attraktioner.

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo er perfekt, hvis du både vil slappe af, spise godt og træne i din ferie. Her kan du starte dagen med en tidlig gåtur langs stranden, cykle nogle kilometer i bjergene og afslutte dagen med en velfortjent drink ved solnedgang. Men her er der også en dejlig spa med indendørs pool og forskellige aktiviteter. Hotellet har også en fantastisk beliggenhed nær en af de bedste strande i Torremolinos.

Alay

Hotel Alay, er for gæster over 16 år og ligger bekvemt i Benalmadena et stenkast fra stranden, havnepromenaden og den populære Puerto Marina. Hotellet har 3 dejlige pools at køle af i, jacuzzier, Ayurveda-behandlinger og to restauranter. Book et værelse med havudsigt, så får du udsigt til både stranden og lystbådehavnen.

MS Pepita

Lejlighedshotellet MS Pepita har en central beliggenhed overfor Benalmadenas populære lystbådehavn, tæt på den dejlige promenade og med masser af restauranter, caféer og barer i nærheden. På MS Pepita bor du i rummelige lejligheder, kan veksle pooltid med strandliv og har en perfekt base for dine egne udflugter i omgivelserne.

MS Amaragua

Hotel MS Amaragua ligger lige ved den lange og brede sandstrand, lige uden for Torremolinos på den spanske solkyst. Området hedder La Carihuela og er en gammel fiskerby og her ligger fiskerestauranterne som en perlerække langs strandpromenaden. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over havet. Spis noget godt i en af restauranterne, slap af ved poolen og få en dejlig behandling i hotellets spa.

Sol Timor

Sol Timor har rummelige lejligheder og en ideel beliggenhed lige ved strandpromenaden i Torremolinos. Fra hotellets have har du direkte adgang til La Carihuela Strand. Hotellets pool er beklædt med solstole, og der er parasoller på den generøst store græsplæne - allerede ved første blik får du den dejlige feriefølelse!

Sol Torremolinos Don Marco

Sol Torremolinos Don Marco passer til dig, der er over 16 år, og som gerne vil bo tæt på strand, restauranter og underholdning i Torremolinos. Her får du adgang til flere faciliteter på søsterhotellerne såsom restauranter, tennis, flere pools og musikalsk underholdning. Dette voksenhotel er et godt udgangspunkt for at se den smukke spanske kyst med smukke bjerge og historiske seværdigheder, måske fra sadlen på en cykel eller under en vandretur.

MS Aguamarina Suites

MS Aguamarina Suites ligger i gåafstand fra stranden i klassiske Torremolinos. På dette centralt beliggende hotel finder du pools for både voksne og børn, en restaurant, der serverer både lokale og internationale retter, et fitnessrum for dem, der ønsker at holde sig aktive og en spa for restitution og afslapning. Velkommen!

Riu Nautilus

På Riu Nautilus bor du komfortabelt i lækre dobbeltværelser og både morgenmad og middag er inkluderet. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år. Hotellet har en perfekt beliggenhed direkte ved strandpromenaden og her kan du starte dagen med en forfriskende gåtur og en dukkert i havet. Træn i fitnessrummet og afslut med en dejlig sauna eller massage. Restauranter, caféer og butikker venter langs strandpromenaden.