Sol Torremolinos Don Marco

Sol Torremolinos Don Marco passer til dig, der er over 16 år, og som gerne vil bo tæt på strand, restauranter og underholdning i Torremolinos. Her får du adgang til flere faciliteter på søsterhotellerne såsom restauranter, tennis, flere pools og musikalsk underholdning. Dette voksenhotel er et godt udgangspunkt for at se den smukke spanske kyst med smukke bjerge og historiske seværdigheder, måske fra sadlen på en cykel eller under en vandretur.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

El Bajondillo-stranden ligger lige på den anden side af gaden og er et paradis for dem, der elsker vandsport. Don Marco er en del af Sol Torremolinos Resort, som også omfatter hotellerne Don Pedro og Don Pablo, og visse aktiviteter og faciliteter såsom fitnessrum, spa og restauranter og barer kan bruges der. På Sol Torremolinos Don Marco er der to pools, jacuzzi, solstole og parasoller og poolhåndklæder mod depositum.

I buffetrestauranterne på Don Pedro og Don Pablo serveres morgenmad, frokost og middag, og til middag kan du sidde udenfor på terrasserne og nyde de lune aftener. Jerez Bar serverer drinks og snacks.

Hotellerne har flere fælles aktiviteter såsom tennis, basketball, håndbold og fodbold, shows og musikalsk underholdning. Som gæst hos Don Marco kan du benytte de øvrige hotellers faciliteter såsom pools - to pools ved Don Pedro og to pools og jacuzzi på Don Pablo - samt restauranter og barer. Don Pedro og Don Pablo er hoteller uden aldersgrænser.

Resortet Sol Torremolinos passer til dig og dine venner, der gerne vil ud og cykle i smukke, og til tider krævende, omgivelser. På resortet kan du bestille forskellige ture lige fra lette ture på op til 60 kilometer til længere og mere krævende ture på op til 110 kilometer.

Gratis wifi på hele hotellet. Parkering både udendørs og indendørs mod betaling. Ladestation til elbil. Trafikeret vej skal krydses for at nå stranden. Til stranden omkring 50 meter og til centrum af Torremolinos er der omkring 1 kilometer. Der er 16 kilometer til Malaga og 7 kilometer til Malaga lufthavn.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost og middagsbuffet)
  • All Inclusive

Alle måltider serveres på Don Pedro og på Don Pablo. Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30, frokosten kl. 13.00-15.00 og middagen kl. 18.30-22.00.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Snacks i Jerez Bar, kl. 11.00-18.00
  • Lokale forfriskninger øl, vin og cocktails ad libitum i enhver af resortets barer, kl. 11.00-00.30

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd, og nogle gange skal du muligvis underskrive en kvittering ved afhentning af mad/drikkevarer. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Torremolinos & Benalmadena

Moon Dreams Torremolinos

Moon Dreams Torremolinos (tidl. El Tiburon Boutique Hotel) ligger kun en kort gåtur fra La Carihuela-stranden i Torremolinos. Du kan nyde en dukkert i poolen eller en afslappende stund i hotellets spa. Fra hotellet er du tæt på restauranter, shopping og attraktioner.

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo er perfekt, hvis du både vil slappe af, spise godt og træne i din ferie. Her kan du starte dagen med en tidlig gåtur langs stranden, cykle nogle kilometer i bjergene og afslutte dagen med en velfortjent drink ved solnedgang. Men her er der også en dejlig spa med indendørs pool og forskellige aktiviteter. Hotellet har også en fantastisk beliggenhed nær en af de bedste strande i Torremolinos.

Alay

Hotel Alay, er for gæster over 16 år og ligger bekvemt i Benalmadena et stenkast fra stranden, havnepromenaden og den populære Puerto Marina. Hotellet har 3 dejlige pools at køle af i, jacuzzier, Ayurveda-behandlinger og to restauranter. Book et værelse med havudsigt, så får du udsigt til både stranden og lystbådehavnen.

MS Pepita

Lejlighedshotellet MS Pepita har en central beliggenhed overfor Benalmadenas populære lystbådehavn, tæt på den dejlige promenade og med masser af restauranter, caféer og barer i nærheden. På MS Pepita bor du i rummelige lejligheder, kan veksle pooltid med strandliv og har en perfekt base for dine egne udflugter i omgivelserne.

MS Amaragua

Hotel MS Amaragua ligger lige ved den lange og brede sandstrand, lige uden for Torremolinos på den spanske solkyst. Området hedder La Carihuela og er en gammel fiskerby og her ligger fiskerestauranterne som en perlerække langs strandpromenaden. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over havet. Spis noget godt i en af restauranterne, slap af ved poolen og få en dejlig behandling i hotellets spa.

Sol Timor

Sol Timor har rummelige lejligheder og en ideel beliggenhed lige ved strandpromenaden i Torremolinos. Fra hotellets have har du direkte adgang til La Carihuela Strand. Hotellets pool er beklædt med solstole, og der er parasoller på den generøst store græsplæne - allerede ved første blik får du den dejlige feriefølelse!

MS Aguamarina Suites

MS Aguamarina Suites ligger i gåafstand fra stranden i klassiske Torremolinos. På dette centralt beliggende hotel finder du pools for både voksne og børn, en restaurant, der serverer både lokale og internationale retter, et fitnessrum for dem, der ønsker at holde sig aktive og en spa for restitution og afslapning. Velkommen!

Riu Nautilus

På Riu Nautilus bor du komfortabelt i lækre dobbeltværelser og både morgenmad og middag er inkluderet. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år. Hotellet har en perfekt beliggenhed direkte ved strandpromenaden og her kan du starte dagen med en forfriskende gåtur og en dukkert i havet. Træn i fitnessrummet og afslut med en dejlig sauna eller massage. Restauranter, caféer og butikker venter langs strandpromenaden.

Riu Costa del Sol

Riu Costa del Sol ligger på en lang og smuk sandstrand Playa Bajondillo, lige uden for Torremolinos på den spanske solkyst. Hotellet byder på flere pools, flere restauranter og barer og en dejlig spa at slappe af i. For de yngste i familien er der både en sjov børneklub, en separat børnepool og sin helt egen splashpool.