Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

1251 bedømmelser
Meget godt
 
435
Godt
 
454
Middel
 
216
Mindre godt
 
72
Dårligt
 
74

5 nyeste bedømmelser

29-08-2023

af U K

Så langt under den standard man kan forvente til de penge.

Alle liggestole er optaget inden kl 08.30, uden at der ligger nogen, alene tomme stole med håndklæder til langt ud på eftermiddagen, flere af dem hele dagen. Latterligt! Turisthelvede når det er værst. Wifi på hotellet var en joke, absolut ubrugeligt, hvilket er et stort problem når man skal arbejde. Maden...hmm...vil på ingen måde anbefale halvpension, morgenmaden er ok, aftensmaden er det samme, efter 2 dage har man fået mere end rigeligt. Ikke en ret god oplevelse og bestemt ikke et hotel der kan anbefales.

 
06-04-2023

af Kschousen Danmark

Dejligt hotel nær restauranter og butikker

Et dejligt hotel med meget kort gåafstand til Strandpromenaden med butikker og restauranter. God almindelig morgenmad med omelet-station og diverse ting. Der er rulletrappe der kan køre begge veje til restauranten på 1.sal. Så flere brugere i kørestol. Fravalgte aftensmad da der er en del restauranter i nærområdet. Fra poolområdet går man ned på strandpromenaden hvor butikker og restauranter ligger på stribe. Der er gode frokostmuligheder på området omkring poolen. Det kan klart anbefales

 
28-03-2023

af Ulla Ahlburg M Esbjerg, Danmark

Alt i alt ok hotel

Gode ting: Beliggenheden er central, og hotellet ligger lige ved vandet. Fin rengøring og sødt rengøringspersonale. Man kan få sin morgenmad helt til 10.30 og aftensmad til 21.30. Dejligt roligt. Der var mest pensionister, og kun få børn. Ingen støjende underholdning, hvilket passede os godt. Dårlige ting: Små værelser selv om vi har betalt for opgradering. Og twin beds i stedet for dobbeltseng. Kedelig, meget lidt varieret mad. Ingen friskpresset juice, men en slags kunstig saftevand, ikke muligt at få kaffe til sin dessert. Kødet skåret ujævne stykker, så de var møre i den ene ende og rå i den anden. Der blev ikke kælet for maden. (sidst, vi var her var vi på Mac Puerto Marina, også med 4 stjerner. Maden var LANGT mere inspirerende, og der var temadage. Den først uge var der en, der fotograferede maden. Der var den bedre, men i løbet af de 3 uger, vi var der, blev den mere kedelig og ensformig. Meget sure og fortravlede tjenere. De så ud som om de var til begravelse eller havde aftalt ikke at smile eller snakke med kunderne.

 
01-01-2023

af mudi h

perfekt ferie

et herligt ophold.smukt hotel.god mad . venligt personale. ingen klager herfra. vil helt klart anbefale hotellet til venner m.m vi vil helt sikkert komme igen. den indv. pool var også et plus. beligendhed var også god , flot udsigt.

 
26-11-2022

af GrandTour34729813997

Flot hotel

Et rigtigt godt hotel. Flot interiør, pænt og rent overalt. Meget behageligt og imødekommende personale. Morgenmaden, som vi havde med i pakken, var varierende og velsmagende. Hotellet fortjener alle stjernerne. Kan stærkt anbefales.