Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

53% af gæsterne anbefaler

1084 bedømmelser
Meget godt
 
237
Godt
 
485
Middel
 
228
Mindre godt
 
72
Dårligt
 
63

5 nyeste bedømmelser

02-12-2018

af stroemblad Brøndby, Danmark

Godt hotel

Rigtigt godt hotel direkte ved strandpromenaden og tæt på både havnen, centrum og Gibralfaro. Hotellet har godt og serviceminded personale og jeg har aldrig oplevet et hotel med så god nattero. Alt i alt ville jeg give fem klare stjerner, men de får kun fire, da et eneværelsestillæg på 1500 kr må siges at være i overkanten.

 
05-09-2018

af Knud H Helsinge, Danmark

beliggenhed, beliggenhed

trafikstøj, stort værelse mod gaden, prima morgenmad. Value for Money. Prima beliggenhed tæt på stranden.Gode busforbindelser til centrum.Rimelige restauranter på stranden og i nabolaget. Shuttle service tilbydes.

 
14-04-2018

af 706lisbetp Frederiksværk, Danmark

Uheldig start, ellers godt.

Fik en uheldig start. De to værelser med altan og havudsigt, som vi havde booket og betalt, var ikke ledige. Efter nogen diskussion blev aftalen, at vi fik to værelser for den første nat, og måtte så flytte dagen efter. Dette kan ske også på andre hoteller, men problemet her var, en sur, arrogant og afvisende adfær fra personalet i receptionen. Vi fik oplevelsen af, at det var os, som havde et problem. Det hele blev løst den efterfølgende dag, og vi havde et fint ophold. Fin beliggenhed, over en trafikeret vej, så er man på stranden, med gode strandbar og restauranter. God afstand til byen. Der kører mange busser. Billetter kan købes i bussen til 1.30 EU pr. Bilet. Taxa, ca. 25 EU til lufthavnen.

 
03-02-2018

af Vibeke579 København, Danmark

god beliggenhed, havudsigt, gode værelse

Hotellet ligger mellem to trafikerede veje, støj fra disse selvfølgelig. Når altandør var lukket, var larmen minemal. Vi have ikke problemer med at sove. Godt værelse, god størrelse, senge også fin størrelse, madrassen hård. Badeværelse fint, savnede en holder til brusehoved. Køleskab, et lille et, fint til vores forbrug (minibar) Morgenmad ok

 
22-11-2017

af connit2015 Esbjerg, Danmark

Ok hotel til prisen

Lidt ældre hotel, pænt stort værelse med altan ud mod vandet. Lidt støj fra bilerne, som vi dog ikke hørte meget til (5 etage) morgenmad med forskelligt pålæg og div. Ganske udmærket. Kommer gerne igen