Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

53% af gæsterne anbefaler

1198 bedømmelser
Meget godt
 
295
Godt
 
523
Middel
 
237
Mindre godt
 
75
Dårligt
 
68

5 nyeste bedømmelser

08-07-2024

af mittelstrass Otterup, Danmark

Dejlig oplevelse

Dejligt hotel, lækkert område, personalet i receptionen kunne godt være lidt mere imødekommende. Go afstand til centrum, ok Pool område, pool baren lavede ok frokost og priserne er rimelige, så oplevelsen var rigtig go, super med så kort afstand til stranden

 
28-09-2023

af Jan K

Dejligt hotel

Dejligt pænt, roligt og rent hotel. Perfekt udsigt fra 5.sal mod havet. Morgenmaden var god, med både brød, frugt og diverse wienerbrød. Tilbehør til morgenmaden var også god. Busstop ind til byen ligger lige over for hotellet, så man kommet hurtig ind til centrum.

 
02-12-2018

af stroemblad Brøndby, Danmark

Godt hotel

Rigtigt godt hotel direkte ved strandpromenaden og tæt på både havnen, centrum og Gibralfaro. Hotellet har godt og serviceminded personale og jeg har aldrig oplevet et hotel med så god nattero. Alt i alt ville jeg give fem klare stjerner, men de får kun fire, da et eneværelsestillæg på 1500 kr må siges at være i overkanten.

 
05-09-2018

af Knud H Helsinge, Danmark

beliggenhed, beliggenhed

trafikstøj, stort værelse mod gaden, prima morgenmad. Value for Money. Prima beliggenhed tæt på stranden.Gode busforbindelser til centrum.Rimelige restauranter på stranden og i nabolaget. Shuttle service tilbydes.

 
14-04-2018

af 706lisbetp Frederiksværk, Danmark

Uheldig start, ellers godt.

Fik en uheldig start. De to værelser med altan og havudsigt, som vi havde booket og betalt, var ikke ledige. Efter nogen diskussion blev aftalen, at vi fik to værelser for den første nat, og måtte så flytte dagen efter. Dette kan ske også på andre hoteller, men problemet her var, en sur, arrogant og afvisende adfær fra personalet i receptionen. Vi fik oplevelsen af, at det var os, som havde et problem. Det hele blev løst den efterfølgende dag, og vi havde et fint ophold. Fin beliggenhed, over en trafikeret vej, så er man på stranden, med gode strandbar og restauranter. God afstand til byen. Der kører mange busser. Billetter kan købes i bussen til 1.30 EU pr. Bilet. Taxa, ca. 25 EU til lufthavnen.