Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har en attraktiv beliggenhed lige i centrum af Malaga. Alle byens attraktioner er inden for gåafstand, hvad med et besøg på Picasso-museet lige efter morgenmaden og om eftermiddagen bade i havet fra sandstranden La Malagueta?


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Soho Boutique Urban er et perfekt hotel for dem, der ønsker at kombinere storbyen med sol og badning. Blot få meter fra hotellet ligger Soho Caixa Bank Theatre, som drives af blandt andre Antonio Banderas. Hotellet ligger i gåafstand til butikker, restauranter og underholdning til lange sandstrande til afslapning. Den nærmeste sandstrand er La Malagueta.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Morgenmadslokale. Hotellet ligger omkring 800 meter fra stranden La Malagueta, omkring 600 meter fra centrum (Centro Histórico) i Malaga og 11 kilometer fra lufthavnen i Malaga.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Malaga

Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger lige ved La Malagueta-stranden i Malaga på Costa del Sol. Her kan du nyde en dukkert i poolen eller en forfriskning i baren. Hotellet ligger tæt på Malagas centrum, hvor du kan nyde god mad, shopping og kulturelle aktiviteter.

Soho Boutique Colón

Det moderne Soho Boutique Colón hotel ligger lige i centrum af Malaga på den populære gade Alameda de Colón. Herfra er du tæt på flere restauranter, seværdigheder og indkøb. Den nærmeste strand, La Malagueta, ligger omkring 20 minutters gang væk. Hotellet henvender sig til et voksent publikum og stræber efter en rolig atmosfære.

Soho Boutique Equitativa

Det moderne hotel Soho Boutique Equitativa ligger lige i centrum af Malaga på Costa del Sol. Hotellet har til huse i en historisk bygning og har en vidunderlig udsigt over byen. Her har du et rigtig godt udgangspunkt for at udforske alle seværdigheder, butikker og restauranter i nærheden.

Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina lidt udenfor Malaga ligger ved et stateligt palads fra 1932 og omkring hotellet ligger en fæstning fra 1624. Hotellet har en smuk have og en flot udsigt over havet. Du kan nå byen Malaga enten til fods eller med bil eller bus.