Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina lidt udenfor Malaga ligger ved et stateligt palads fra 1932 og omkring hotellet ligger en fæstning fra 1624. Hotellet har en smuk have og en flot udsigt over havet. Du kan nå byen Malaga enten til fods eller med bil eller bus.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 3,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Soho Boutique Castillo Santa Catalina ligger højt på en klippe og en fæstning blev bygget her i det 17. århundrede. Hotellet har en smuk have og omkring hotellet er der gamle mure og levn, hvor der arrangeres forskellige arrangementer som koncerter og bryllupper. Hotellet har et klassisk interiør bevaret fra 1930'erne. Slap af i hotellets udendørs pool, spis i à la carte-restauranten og nyd et glas sangria i loungebaren på terrassen, mens solen går ned over Spaniens solkyst.

Wifi er inkluderet på offentlige områder. Bytrafik. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Hotellet ligger omkring 1 kilometer fra stranden Playa de la Caleta, 3,2 kilometer fra de centrale dele (Centro Histórico) af Malaga og omkring 13 kilometer fra lufthavnen i Malaga.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2024 udgår junior-suiter.

Alle hoteller i Malaga

Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger lige ved La Malagueta-stranden i Malaga på Costa del Sol. Her kan du nyde en dukkert i poolen eller en forfriskning i baren. Hotellet ligger tæt på Malagas centrum, hvor du kan nyde god mad, shopping og kulturelle aktiviteter.

Soho Boutique Colón

Det moderne Soho Boutique Colón hotel ligger lige i centrum af Malaga på den populære gade Alameda de Colón. Herfra er du tæt på flere restauranter, seværdigheder og indkøb. Den nærmeste strand, La Malagueta, ligger omkring 20 minutters gang væk. Hotellet henvender sig til et voksent publikum og stræber efter en rolig atmosfære.

Soho Boutique Equitativa

Det moderne hotel Soho Boutique Equitativa ligger lige i centrum af Malaga på Costa del Sol. Hotellet har til huse i en historisk bygning og har en vidunderlig udsigt over byen. Her har du et rigtig godt udgangspunkt for at udforske alle seværdigheder, butikker og restauranter i nærheden.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har en attraktiv beliggenhed lige i centrum af Malaga. Alle byens attraktioner er inden for gåafstand, hvad med et besøg på Picasso-museet lige efter morgenmaden og om eftermiddagen bade i havet fra sandstranden La Malagueta?