Soho Boutique Colón

Det moderne Soho Boutique Colón hotel ligger lige i centrum af Malaga på den populære gade Alameda de Colón. Herfra er du tæt på flere restauranter, seværdigheder og indkøb. Den nærmeste strand, La Malagueta, ligger omkring 20 minutters gang væk. Hotellet henvender sig til et voksent publikum og stræber efter en rolig atmosfære.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

I en bygning fra 1871 har Soho Boutique Colón hotel været placeret siden 2019. Et moderne cityhotel med stilfulde dobbeltværelser nær Malagas centrum. Hotellet har en restaurant, der serverer traditionelle retter og en bar.

Wifi overalt på hotellet.

Hotellet ligger tæt på Calle Larios, Malaga-katedralen, Atarazan-markedet og Picasso-museet. Vil du tage en dukkert i havet, er der ca. 20 minutters gang til sandstranden La Malagueta. Andre nærliggende strande er San Andres Beach, La Caleta Beach, Misericordia Beach og Baños del Carmen Beach. Lufthavnen ligger omkring 10 minutter væk i bil. Bytrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Malaga

Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger lige ved La Malagueta-stranden i Malaga på Costa del Sol. Her kan du nyde en dukkert i poolen eller en forfriskning i baren. Hotellet ligger tæt på Malagas centrum, hvor du kan nyde god mad, shopping og kulturelle aktiviteter.

Soho Boutique Equitativa

Det moderne hotel Soho Boutique Equitativa ligger lige i centrum af Malaga på Costa del Sol. Hotellet har til huse i en historisk bygning og har en vidunderlig udsigt over byen. Her har du et rigtig godt udgangspunkt for at udforske alle seværdigheder, butikker og restauranter i nærheden.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har en attraktiv beliggenhed lige i centrum af Malaga. Alle byens attraktioner er inden for gåafstand, hvad med et besøg på Picasso-museet lige efter morgenmaden og om eftermiddagen bade i havet fra sandstranden La Malagueta?

Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina lidt udenfor Malaga ligger ved et stateligt palads fra 1932 og omkring hotellet ligger en fæstning fra 1624. Hotellet har en smuk have og en flot udsigt over havet. Du kan nå byen Malaga enten til fods eller med bil eller bus.