Soho Boutique Equitativa

Det moderne hotel Soho Boutique Equitativa ligger lige i centrum af Malaga på Costa del Sol. Hotellet har til huse i en historisk bygning og har en vidunderlig udsigt over byen. Her har du et rigtig godt udgangspunkt for at udforske alle seværdigheder, butikker og restauranter i nærheden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Soho Boutique Equitativa ligger lige i centrum af Malaga tæt på både restauranter, butikker og en sandstrand. På tagterrassen findes en bar og en lille pool, der er perfekt for afslapning om eftermiddagen. Vil du hellere tage en dukkert i havet, ligger sandstranden La Malagueta ca. 800 meter væk. Andre nærliggende strande er San Andres Beach, La Caleta Beach, Misericordia Beach og Baños del Carmen Beach.

Hotellet har en restaurant, der serverer middelhavsretter og lokale specialiteter fra en à la carte-menu til frokost og middag. Der er også en bar.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet ligger tæt på Calle Larios, Atarazanas-markedet, Malaga-katedralen, Malaga-museet og Parque de Malaga. Der er ca. 8 kilometer til lufthavnen. Central beliggenhed og bytrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Byhotel

  • Klassificering på mindst 3+
  • Høj kundetilfredshed
  • God beliggenhed 
  • Høj komfort og service
  • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Malaga

Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger lige ved La Malagueta-stranden i Malaga på Costa del Sol. Her kan du nyde en dukkert i poolen eller en forfriskning i baren. Hotellet ligger tæt på Malagas centrum, hvor du kan nyde god mad, shopping og kulturelle aktiviteter.

Soho Boutique Colón

Det moderne Soho Boutique Colón hotel ligger lige i centrum af Malaga på den populære gade Alameda de Colón. Herfra er du tæt på flere restauranter, seværdigheder og indkøb. Den nærmeste strand, La Malagueta, ligger omkring 20 minutters gang væk. Hotellet henvender sig til et voksent publikum og stræber efter en rolig atmosfære.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har en attraktiv beliggenhed lige i centrum af Malaga. Alle byens attraktioner er inden for gåafstand, hvad med et besøg på Picasso-museet lige efter morgenmaden og om eftermiddagen bade i havet fra sandstranden La Malagueta?

Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina lidt udenfor Malaga ligger ved et stateligt palads fra 1932 og omkring hotellet ligger en fæstning fra 1624. Hotellet har en smuk have og en flot udsigt over havet. Du kan nå byen Malaga enten til fods eller med bil eller bus.