Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger lige ved La Malagueta-stranden i Malaga på Costa del Sol. Her kan du nyde en dukkert i poolen eller en forfriskning i baren. Hotellet ligger tæt på Malagas centrum, hvor du kan nyde god mad, shopping og kulturelle aktiviteter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 25 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Soho Boutique Las Vegas har et poolområdet midt i en frodig have. Her er en pool med solstole og parasoller og en fin poolbar. Poolhåndklæder kan lånes. Vil du hellere tage en dukkert i havet, skal du bare krydse vejen, og du er nede ved stranden La Malagueta. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling. Andre nærliggende strande er La Caleta Beach, Baños del Carmen Beach, Pedregalejo Beach og Las Acacias Beach.

På hotellet findes en morgenmadsrestaurant, og udover poolbaren er der også en dejlig loungebar.

Hvis du vil være aktiv på din ferie, er der fitnessrum og spillerum på hotellet.

Wifi er gratis overalt på hotellet. Parkering, er tilgængelig mod betaling.

Soho Boutique Las Vegas ligger tæt på stranden og centrum af Malaga. Der er masser af barer og restauranter få minutter fra hotellet, og Malagas centrum er omkring 1,5 km væk. Busser til byens centrum standser i nærheden af hotellet. Hotellet ligger ca. 20 minutter i bil fra Malaga lufthavn.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Malaga

Soho Boutique Colón

Det moderne Soho Boutique Colón hotel ligger lige i centrum af Malaga på den populære gade Alameda de Colón. Herfra er du tæt på flere restauranter, seværdigheder og indkøb. Den nærmeste strand, La Malagueta, ligger omkring 20 minutters gang væk. Hotellet henvender sig til et voksent publikum og stræber efter en rolig atmosfære.

Soho Boutique Equitativa

Det moderne hotel Soho Boutique Equitativa ligger lige i centrum af Malaga på Costa del Sol. Hotellet har til huse i en historisk bygning og har en vidunderlig udsigt over byen. Her har du et rigtig godt udgangspunkt for at udforske alle seværdigheder, butikker og restauranter i nærheden.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har en attraktiv beliggenhed lige i centrum af Malaga. Alle byens attraktioner er inden for gåafstand, hvad med et besøg på Picasso-museet lige efter morgenmaden og om eftermiddagen bade i havet fra sandstranden La Malagueta?

Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina lidt udenfor Malaga ligger ved et stateligt palads fra 1932 og omkring hotellet ligger en fæstning fra 1624. Hotellet har en smuk have og en flot udsigt over havet. Du kan nå byen Malaga enten til fods eller med bil eller bus.