Storbyferie

Tag på weekendrejse til en storby
 Beskyttet af pakkerejseloven
Indchecket bagage
 Personlig service
Nøje udvalgte hoteller

Storbyferie og weekendrejser - de mest populære rejsemål

Book en forlænget weekend og få mindeværdige oplevelser i spændende storbyer rundt omkring i verden på en weekendrejse. Når du booker en storbyferie med Apollo, vælger du selv rejselængde, og sammensætter selv fly og hotel. Vælg imellem nogle af vores mest populære storbyrejser herunder eller søg i bookingboksen.

 

Glid ind i mylderet i London efter en fodboldkamp eller et teaterstykke. Tag kæreste med til fantastiske Rom ellers smukke Paris. Nyd kunsten, kulturen og strandene i Barcelona eller lad dig forføre af storbyen Tokyo. Det gør noget med os, når vi står i en storby uden at kende nogen, men alligevel kender byen på baggrund af billeder og historien. Med Apollo kan du booke en storbyferie med fly og hotel og du finder let et hotel med en god beliggenhed.


Sammensæt drømmerejsen med Apollo!

Lav din egen pakkerejse - vælg selv rejselængde, fly og hotel. 

Maldiverne

  • Forførende strande
  • Farvestrålende koraller
  • Turkisblåt vand
Book rejse til Maldiverne

Mauritius

  • Paradisferie på Mauritius
  • Fantastisk snorkling
  • Rolig atmosfære
Book rejse til Mauritius

Seychellerne

  • Kridhvide strande
  • Tropisk og frodigt
  • Unikt dyreliv
Book rejse til Seychellerne

Ofte stillede spørgsmål om storbyferie

Hvad er en storbyferie?

En storbyferie med os er en pakkerejse, hvor du vælger din egen flyrejse, hotel og rejseperiode. Rejsen kan være midt i ugen, en forlænget weekend eller længere - du bestemmer! Vælg mellem populære byer og destinationer rundt om i verden, som London, Barcelona, New York eller hvad med Tokyo? På en storbyrejse er Apollos servicepersonale ikke til stede på destinationen, men du er omfattet af pakkerejseloven, og vi vil naturligvis hjælpe dig, hvis der mod forventning opstår et problem. Trygt, sikkert og nemt! Læs også hvorfor det er trygt at rejse med Apollo her »

Hvordan booker jeg en storbyferie?

Her kan du booke storbyferie. Vælg din destination, rejseperiode, fly og derefter hvilket hotel du ønsker at bo på.

Gælder pakkerejsegarantien for storbyrejser?

Ja - Pakkerejsegarantien gælder altid, når der bookes fly og hoteller på samme tid. Rejs trygt med os!

Kan jeg tage på en afbudsrejse til en storby?

Leder du efter en rejse eller en afbudsrejse til en storby, skal du blot søge efter rejsemål og den afrejsedato du ønsker i vores bookingboks. Alle tilgængelige rejser, såvel som afbudsrejser til vores storbyer vil fremgå af søgeresultatet i bookingboksen. Ønsker du derimod en afbudsrejse til et af vores klassiske sol og strand-rejsemål med fly og hotel, så finder du alle afbudsrejserne her »