Rejser til Krakow

Krakow:

  • • Historiske vidundere
  • • Et besøg værd
  • • OBS! Du rejser til Krakow på egen hånd

Velkommen til Krakow, en af Europas gemte perler! Krakow er en gammel og smuk by, som bestemt er et besøg værd. Det hyggelige og middelalderlige centrum er klassificeret som en verdenarv, og lokker besøgende til fra hele verden. En klar medvirkende faktor til Krakows voksende popularitet er det lave prisniveau. Pengene rækker langt, på rejser til Krakow, hvor det både er nemt at finde billige flybilletter til Krakow, billige hoteller i Krakows historiske centrum, og hvor det er meget billigt at gå ud og shoppe, drikke og opleve. Elsker du Prag, vil du elske at rejse til Krakow.Fakta om Krakow

Tidsforskel

Ingen tidsforskel.

Valuta

Polsk zloty.

Transfer

Til Krakow rejser du på egen hånd og arrangere selv al transport.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 3°c
feb 4°c
mar 9°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 25°c
sep 20°c
okt 15°c
nov 9°c
dec 4°c
8,3 ud af 10 Krakow
Vores gæsters vurdering, Baseret på 6 anmeldelser

Andre rejsemål Polen

Gdansk

Rejs til Gdansk på Østersøens kyst og oplev en rigtig perle. Du mærker straks den hjemlige og hyggelige følelse i den lille by med det store hjerte. Her kan du spise, shoppe og gå i spa meget billigere end herhjemme. Book en rejse til Gdansk med Apollo - husk du rejser på egen hånd.

Warszawa

Warszawa er en storby, der vil overraske dig. Her venter spændende historie, masser af seværdigheder, museer og ikke mindst den gamle bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste. At du samtidig får meget for pengene gør Warszawa til et perfekt rejsemål for en weekendtur.