Rejser til Paris

Paris:

  • • Shopping i overflod
  • • Restauranter i verdensklasse
  • • OBS! Du rejser til Paris på egen hånd

En rejse til Paris er en perfekt miniferie. På kun 2 timer er du fremme i byen, som byder på en rig historie, kultur for enhver smag, shopping i overflod og restauranter i verdensklasse. Book din weekendrejse til Paris med Apollo, og vælg mellem fly og hoteller i forskellige prisklasser. Nyd en rejse til Paris med vennerne, familien eller din kæreste.Fakta om Paris

Valuta

Valutaen i Frankrig hedder Euro (EUR). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Restauranter

Paris har et stort udbud af restauranter, cafeér og barer, og byen er internationalt kendt som den gastronomiske hovedstad.

Transfer

Paris har to store internationale lufthavne: Charles-de-Gaulle og Orly. Charles-de-Gaulle ligger ca. 30 km nordøst for Paris (bus eller tog tager ca. 35-50 min). Orly ligger ca. 20 km syd for centrale Paris (bus tager ca. 40 min).

Flere fakta

Klima oversigt

jan 8°c
feb 9°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 20°c
jun 23°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 22°c
okt 17°c
nov 12°c
dec 9°c
7,5 ud af 10 Paris
Vores gæsters vurdering, Baseret på 15 anmeldelser

Andre rejsemål Frankrig

Nice

Midt på Den Franske Riviera ligger Nice, en ”lille storby” med mange associationer. Et smukt og dramatisk landskab, små middelalderlige landsbyer på bjergtoppene, trendige badebyer og et heftigt jetsetliv er kun nogle af de ting, som man kan opleve. Book din rejse til Nice med Apollo.

Korsika

Rejs til Korsika – den grønne ø 170 kilometer sydøst for Frankrig udskiller sig en del fra øvrige øer i Middelhavet. Øen består af høje skovklædte bjerge, og kysten består af bløde sandstrande og rosa klipper. Naturens variation gør, at det er let at forstå hvorfor franskmændene selv kalder Korsika for ”Skønhedens Ø”.

Saint Jean de Luz

Rejs til Saint Jean de Luz, en charmerende kystby i det franske Baskerland. Her venter den ultimative ferie, hvis du vil kombinere surfing, sol og svømning med dejlige strandvandringer og hænge ud på udendørs terrasser i hyggelige omgivelser.