Skopelos Holidays Hotel & Spa

  • • Fint og moderne hotel
  • • Mange faciliteter
  • • Book en bungalow med delt pool

På Skopelos Holidays Hotel & Spa venter en ferie i skønne omgivelser, og her findes noget for hele familien. De voksne kan se frem til spabesøg, og for børnene er der et dejligt poolområde. For dem, der vil have lidt ekstra, så anbefaler vi at booke en bungalow med delt pool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-4 personer. Bungalower med delt pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 5 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Moderne Skopelos Holidays Hotel & Spa ligger i et roligt område lidt uden for Skopelos by. På hotellet finder du et poolområde med separat børnepool. Her er også solstole og parasoller samt håndklædeservice. Poolbar.

Hotellets restaurant byder på en fantastisk panoramaudsigt over Skopelos by og serverer traditionelle græske retter (reservation kræves). Pæn påklædning under middagen (lange bukser for herrer). Der er også en snackbar og en bar på hotellet.

Lille fitnessrum der gratis kan benyttes. Gratis volleyball, minibasket og bordfodbold. Spa med jacuzzi og massage mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice. Parkering. Niveauforskelle på hotelområdet. Ingen trafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Afstanden til stranden (1,5 km) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil.