Skopelos Village

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Skopelos Village er et populært hotel, smukt omgivet af blomstrende bougainvillea. Under indspilningen af filmen Mamma Mia boede nogle af skuespillerne her!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2 personer. 2-værelses suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten og værelserne.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skopelos Village er et moderne lejlighedshotel med velplejede græsplæner og blomsterbede. To mindre poolområder med solstole, parasoller og poolhåndklæder. Den ene pool er opdelt i en lidt lavere del og en lidt dybere del.

Hotellets kombinerede bar og restaurant Agioli Resto - Bar serverer morgenmadsbuffet, frokost og diverse retter om aftenen fra en førsteklasses menu, der bør kombineres med gode vine og drikkevarer - alt kan bestilles via QR-kode.

Lille fitnessrum. Massage mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Roomservice fra morgen til aften. Gåafstand til centrum. Afstanden til stranden gælder til stenstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i begyndelsen og slutningen af sæsonen er der ingen solstole eller parasoller der. Der er 700 meter til busstoppestedet ved havnen. Ca. 5 kilometer til sand- og stenstranden Stafilos. Lokaltrafik, som kan virke forstyrrende i visse værelser.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Morgenmaden serveres som buffet kl. 08.00-11.00.

Alle hoteller i Skopelos

Aeolos Skopelos

Hotel Aeolos er smukt beliggende og med gåafstand til stranden ved Skopelos havn. Det store poolområde vender direkte mod havet. Vi anbefaler at besøge Skopelos by, hvor du finder små butikker, taverner og cafeer, som ligger bare 500 meter fra hotellet.

Sunrise Village Skopelos

Sunrise Village er et lejlighedshotel med fin beliggenhed langs med kystvejen lige udenfor Skopelos by. Herfra har du både strand og centrum indenfor bekvem gåafstand.

Stafylos

Velkommen til Stafylos, et familiedrevet lille lejlighedshotel kun 4 km fra byen Skopelos. Hotellet ligger på toppen af en bjergskråning dækket af grønne fyrretræer med panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en dukkert i poolen, en noget forfriskende fra poolbaren eller gå en tur ned til stranden for et dyp i havet.

Aegeon

Aegeon er et familiedrevet hotel smukt beliggende på en bakke, lige uden for byen Skopelos. Her kan du svømme i poolen og bare nyde udsigten. Lej gerne en bil for at komme rundt på øen og til strandene.

Ariadne

Ariadne på Skopelos er et lille og hyggeligt hotel med en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Fra hotellet er der gåafstand til stranden. Her kan du nyde en lækker morgenmad med indslag af lokale produkter.

Skopelos Summer Homes

Skopelos Summer Homes ligger kun en kort gåtur fra stranden i byen, og de hyggelige centrale dele af Skopelos by. Her kan du slentre rundt i omgivelserne og bare nyde stedets ægte atmosfære. Mens solen går ned i havet, strømmer folk til de hyggelige taverner og caféer ved havnen.