Skopelos Village

  • • Mange tilfredse gæster
  • • Tilkøb halvpension
  • • Tæt på centrum
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Skopelos Village er et populært hotel, smukt omgivet af blomstrende bougainvillea. Under indspilningen af filmen Mamma Mia boede nogle af skuespillerne her!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2 personer. 2-værelses suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet var utroligt søde - specielt i receptionen.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skopelos Village er et moderne hotel der består af flere bygninger. Hotelområdet har smukke og frodige omgivelser. To mindre poolområder med solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. Restaurant/bar mellem poolområderne.

Gratis wifi på fællesområder. Lille gratis fitnessrum. Mulighed for massage mod betaling. Roomservice fra morgen til aften. Gåafstand til centrum. Lokaltrafik, der kan opfattes som forstyrrende i visse værelser.

Måltider

Morgenmad. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Afstanden til stranden (300 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil. Der er ca. 700 m til busstoppested ved havnen. Ca. 4 km til sand- og rullestensstranden Stafilos.

Vær opmærksom på

Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn kan kun bookes i sommersæsonen 2021.