Rigas

  • • Fint poolområde
  • • Hyggelig have
  • • Morgenmadsbuffet er inkluderet
Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

Hotel Rigas er et hyggeligt hotel, som er bygget i en arkitektur, der afspejler området. Ved poolen kan du nyde rolig musik samt en dejlig blomsterduft fra de omkringliggende haver. Bo i dobbeltværelse eller lejlighed - morgenmadsbuffet er inkluderet i begge.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser for 2-3 personer. 1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Rigas er opbygget som en mindre by, hvor lejlighederne ligger i mindre bygninger ved poolområdet, og dobbeltværelserne er placeret nær hotellets indgang i entréplan nær gaden. Fint poolområde med solstole, parasoller og poolbar, der serverer enkle retter. Her findes også en restaurant med fokus på lokale ingredienser, og som tilbyder a la carte-frokost og middagsbuffet.

Gratis wifi. Døgnåben reception. Gratis deponering i receptionen. Supermarked ca. 300 meter fra hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Afstanden til stranden (600 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil.