Rigas

  • • Fint poolområde
  • • Hyggelig have
  • • Morgenmadsbuffet er inkluderet
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Rigas er et hyggeligt hotel, som er bygget i en arkitektur, der afspejler området. Ved poolen kan du nyde rolig musik samt en dejlig blomsterduft fra de omkringliggende haver. Bo i dobbeltværelse eller lejlighed - morgenmadsbuffet er inkluderet i begge.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser for 2-3 personer. 1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Rigas er opbygget som en mindre by, hvor lejlighederne ligger i mindre bygninger ved poolområdet, og dobbeltværelserne er placeret nær hotellets indgang i entréplan nær gaden. Fint poolområde med solstole, parasoller og poolbar, der serverer enkle retter. Her findes også en restaurant med fokus på lokale ingredienser, og som tilbyder a la carte-frokost og middagsbuffet.

Gratis wifi. Døgnåben reception. Gratis deponering i receptionen. Supermarked ca. 300 meter fra hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Værd at vide

Afstanden til stranden (600 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil.

Vær opmærksom på

Halvpension er tilgængeligt frem til 25. september 2021.