Aeolos (Skopelos)

  • • Skønt poolområde
  • • Morgenmad inkluderet i prisen
  • • Nær Skopelos by
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Aeolos er smukt beliggende og med gåafstand til stranden ved Skopelos havn. Det store poolområde vender direkte mod havet. Vi anbefaler at besøge Skopelos by, hvor du finder små butikker, taverner og cafeer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Meget lækker morgenmad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Aeolos er beliggende tæt på Skopelos by og med gåafstand til en lille strand ved havnen uden solstole og parasoller. Poolområde med separat børnepool med solstole og parasoller. Pool-/snackbar. Opholdsrum med tv. Deponering i receptionen mod betaling. Wifi mod betaling i receptionen og lobbyen. Vaskeservice mod betaling. Der findes elevator i hovedbygningen på hotellet. Niveauforskelle på hotelområdet. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Afstanden til stranden (100 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil. Der er ca. 4 kilometer til sand- og rullestensstranden Stafilos Beach.