Bedømmelse af Skopelos Holidays Hotel & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 19 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Mulighed for at vælge mellem egen pool ved bongalow eller hotel pool
-

Bekræftet køb : 2023-08-05


8 ud af 10

+
Deres service og virkelig gode mad.
-
Der var ingen sengelamper på værelset, så enten skulle alt lyse være tændt eller intet, hvilket ikke er så rart hvis en fx vil læse om aftenen og andre sove. Så få sengelamper sat op! Pengeskabet var ikke sat fast, så hvis der endelig var indbrud kunne det bare tages med, da det var ret småt. Så mit forslag er at bolte pengeskabet fast.

Bekræftet køb : 2023-07-29


9 ud af 10

+
Hyggeligt, pænt og rent. Virker ret nyt eller nyistandsat
-
Ting tog lidt tid. Hvorfor skal man fx udfylde et skema med navn, adresse, og pasnr. når man ankommer? Det HAR vi jo udfyldt allerede…? Ligeledes går der noget tid mellem man har lagt en bestilling i baren og restauranten og den ankommer

Bekræftet køb : 2023-07-08


7 ud af 10

+
At det var muligt at få værelse med privat/delt pool
-

Bekræftet køb : 2023-06-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

341 bedømmelser
Meget godt
 
178
Godt
 
77
Middel
 
37
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
24

5 nyeste bedømmelser

25-09-2022

af Paradise423415

Lidt over vurderet!

Netop hjemvendt efter en uge på hotellet... Personalet var utroligt venlige, imødekommende og hjælpsomme og morgenbuffet var god. Dog indfrier hotellet ikke den beskrivelse, som Apollo omtaler... ”måske skulle rejseselskabet komme på uvarslet besøg”! Vi oplever ikke hotellet flot og moderne. Udendørsområdet fremstår forfaldende og misvedligeholdt, hvor ukrudt står i en knap en meters højde. Solvogn og parasoller er defekte og tallerkener står i dagevis ved poolen med madrester.  Altanen i forbindelse med vores værelse trængte til vedligeholdelse da træværket var i begyndende forrådelse. Spisebordene i restauranten var beskidte. I særdeleshed var kanten rundt om bordet snavset af indgroet fedt, vel nok efter gentagende berøringer fra gæsterne, og der ikke efterfølgende blev rengjort efter brug af bordet. Afstandene på Apollo passer ikke…… Afstand til stranden er ikke 700 m, men omkring 1500 m Til havnen er der omkring 2 km.

 
02-06-2017

af cla66son København, Danmark

Ferierejse

Fantastisk hotel, skønne omgivelser og alt er grønt og velholdt Ved modtagelsen på hotellet fornemmede man straks det høje service niveau der hersker overalt på hotellet. Det være sig i receptionen, restauranten eller poolbaren. Og alt det øvrige personale det bevæger sig rundt på området Det er ihvertfald ikke sidste gang vi kommer her

 
19-09-2023

af Freedom16325473960

Veldig bra service.

Meget serviceinnstilte og vennlig betjening. Fikk overmadrass og kaffe/te fasiliteter på rommet ved forespørsel. På den måten absolutt 5 stjerners. Også veldig bra renhold. Ellers vil jeg si litt loslitt 4* med lite pene hageområder.

 
16-09-2023

af Freedom158515

Innfridde ikke forventningene til 5 stjerner

Vi hadde bungalow med eget basseng. Sirkulasjonspumpen i bassenget virket ikke. Det var grønske rundt kanten og masse døde blader i. Vi brukte ikke bassenget, det fristet ikke. Rengjøringspersoalet var utrolig hyggelig og serviceminded. Da vi låste oss inn i bungalowen andre dag kom hun bort og lurte på om vi bodde der, hun hadde ikke fått beskjed om å vaske og beklaget på det sterkeste. Da jeg tok opp dette med resepsjonisten fikk jeg beskjed om å ikke snakke med rengjøringsperonalet (skulle jeg da bare ha avvist henne?). Putemeny såg vi ingenting til - det var hard eller steinhard pute. Sengene var og ubehagelig harde. Utvalget i frokostsalen var bra, men all mat som skulle være varm, var kald (selv om vi kom tidlig). Bortsett fra hun som presset juice, så oppfattet vi personalet som trivelig, men til tider alvorlige. Syns det bør være unødvendig å «tvinge» frem et smil hos de ansatte. Vår oppfatning er at hotellet ikke innfridde forventningene til 5 stjerner Uteområdet ser ikke ut til å bli prioritert, hvertfall ikke ved bungaloven der vi bodde. Grei beliggenhet, 15 minutter å gå til byen. Vi sjekket ut to dager tidligere enn planlagt. Hotellet ga oss gratis skyss til havnen da vi sjekket ut. Mulig vi kommer tilbake, men da vet vi hva vi går til. Må si vi ble skuffet og personlig føler vi ikkje det var like bra som det ble fremstilt.

 
26-08-2023

af 20082geb Madrid, Spanien

No se corresponden las estrellas

No se corresponde con un hotel de 5 estrellas. El personal muy amable, las instalaciones correctas, la comida bastante justa de calidad y la ubicación, muy lejos. Sólo hay 7 taxis en la isla, por lo que es imprescindible alquilar coche o moto. Se conduce de forma temeraria y las carreteras son complicadas. Por lo que su ubicación es muy mala, aunque el coche es imprescindible en todo caso si quieres disfrutar de la isla