Skopelos Holidays Hotel & Spa

På Skopelos Holidays Hotel & Spa venter en ferie i skønne omgivelser, og her findes noget for hele familien. De voksne kan se frem til spabesøg, og for børnene er der et dejligt poolområde. For dem, der vil have lidt ekstra, så anbefaler vi at booke en bungalow med delt pool eller med en privat pool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Bungalower med delt pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer. Junior-suiter Premium for 2-4 personer. Junior-suiter med privat pool for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Mulighed for at vælge mellem egen pool ved bongalow eller hotel pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skopelos Holidays Hotel & Spa ligger i et roligt område lidt uden for Skopelos by. På hotellet finder du et poolområde med separat børnepool. Her er også solstole og parasoller samt håndklædeservice. Poolbar.

Hotellets restaurant byder på en fantastisk panoramaudsigt over Skopelos by og serverer traditionelle græske retter (reservation kræves). Hotellet har anlagt sin egen urtehave, hvor de dyrker basilikum, rosmarin, oregano og timian samt nogle af deres egne grøntsager som courgetter, tomater og peberfrugter. Hotellet deltager i programmet Greek Breakfast™, et initiativ fra Hellenic Chamber of Hotels, der har til formål at fremme den græske gastronomis rigdom og mangfoldighed samt de kulinariske traditioner. Pæn påklædning under middagen. Der er også en snackbar og en bar på hotellet.

Lille fitnessrum der gratis kan benyttes. Gratis volleyball, minibasket og bordfodbold. Spa med jacuzzi og massage mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice. Parkering. Niveauforskelle på hotelområdet. Ingen trafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Værd at vide

Afstanden til stranden (700 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil.

Vil du spise noget fra middagsbuffeten, når du ankommer til hotellet (efter kl. 21.00) eller få en madpakke med, når du rejser hjem inden kl. 08.00, skal du kontakte hotellet senest 48 timer inden det ønskede måltid.

Alle hoteller i Skopelos

Aeolos Skopelos

Hotel Aeolos er smukt beliggende og med gåafstand til stranden ved Skopelos havn. Det store poolområde vender direkte mod havet. Vi anbefaler at besøge Skopelos by, hvor du finder små butikker, taverner og cafeer, som ligger bare 500 meter fra hotellet.

Skopelos Village

Skopelos Village er et populært hotel, smukt omgivet af blomstrende bougainvillea. Under indspilningen af filmen Mamma Mia boede nogle af skuespillerne her!

Sunrise Village Skopelos

Sunrise Village har en dejlig beliggenhed langs med kystvejen lige udenfor Skopelos by. Herfra har du både strand og centrum indenfor bekvem gåafstand. Hvis du vælger at blive på hotellet, er poolen et godt sted at tage en dukkert.

Stafylos

Velkommen til Stafylos, et familiedrevet lille lejlighedshotel kun 4 km fra byen Skopelos. Hotellet ligger på toppen af en bjergskråning dækket af grønne fyrretræer med panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en dukkert i poolen, en noget forfriskende fra poolbaren eller gå en tur ned til stranden for et dyp i havet.

Aegeon

Aegeon er et familiedrevet hotel smukt beliggende på en bakke, lige uden for byen Skopelos. Her kan du svømme i poolen og bare nyde udsigten. Lej gerne en bil for at komme rundt på øen og til strandene.

Ariadne Skopelos

Ariadne på Skopelos er et lille og hyggeligt hotel med en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Fra hotellet er der gåafstand til stranden. Her kan du nyde en lækker morgenmad med indslag af lokale produkter.

Skopelos Summer Homes

Skopelos Summer Homes ligger kun en kort gåtur fra stranden i byen, og de hyggelige centrale dele af Skopelos by. Her kan du slentre rundt i omgivelserne og bare nyde stedets ægte atmosfære. Mens solen går ned i havet, strømmer folk til de hyggelige taverner og caféer ved havnen.

Pera

Fra lejlighedshotellet Pera har du en fantastisk udsigt over Skopelos by med de hvide huse og havet. Her findes det meste, du behøver for en vellykket ferie - rummelige lejligheder med et veludstyret køkken og gåafstand til den hyggelige havnepromenade i Skopelos.

Pension Soula

Familieejede Pension Soula er et hyggeligt hotel, der serverer traditionel græsk morgenmad med grøntsager fra hotelejerens egen have. Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet, og om aftenen kan du tage ind til Skopelos by og tage del af udbuddet af gode restauranter.

Denise

Hotel Denise i byen Skopelos tiltrækker med en fantastisk udsigt fra det lille poolområde. Med gåafstand til både centrum og strand, er hotellet det perfekte udgangspunkt for din ferie. Hvis du vil udforske øens strande og nyde lokale specialiteter på tavernerne ved havet - kan Denise kan være din base i denne autentiske græske by.

Ionia

På hotel Ionia bor du tæt på Skopelos bys snoede stræder, butikker, cafeer og taverner. På hotelområdet er der et poolområde samt en poolbar, som serverer friske drikkevarer. Hvis du er i humør til at gå på opdagelse udenfor hotelområdet, så er der gode busforbindelser til resten af øen, og det er også muligt at leje bil og udforske øen på egen hånd.

Rigas

Rigas er et hyggeligt hotel, som er bygget i en arkitektur, der afspejler området. Ved poolen kan du nyde rolig musik samt en dejlig blomsterduft fra de omkringliggende haver. Bo i dobbeltværelser eller familie-værelser - morgenmadsbuffet er inkluderet i begge.