Bungalow med delt pool

Bungalower med adgang til fælles pool. Borde og stole direkte uden for værelset og ved den fælles pool er der solstole og parasoller. Bungalowerne består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med mulighed for ekstra opredning i en sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng eller i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 19-25 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Familie-værelset består af to værelser med køleskab. Tv med lokale kanaler, wifi, aircondition og deponering er inkluderet og hvert badeværelse har hårtørrer, badekar og toilet. Det ene værelse har to enkeltsenge eller to sovesofaer, og det andet værelse har en enkeltseng. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon eller terrasse. Junior-suiten består af to værelser. Et soveværelse med en dobbeltseng og et opholdsrum med sovesofaer eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Et tv med lokale kanaler på hvert værelse. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite med privat pool

Junior-suiter med terrasse og privat pool. Der er solstole på terrassen. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med lokale kanaler. Bluetooth-højttaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelserne skal bygges frem til sommeren 2024 og billederne her er skitser.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite Premium

Junior-suiter Premium med balkon eller terrasse og pooludsigt. Junior-suiten består af to værelser. Et soveværelse med en dobbeltseng og et opholdsrum med sovesofaer eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Et tv med lokale kanaler på hvert værelse. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Superior-værelset bygges til sommer og billeder kommer senere.

Antal personer: 2 personer.