Stafylos

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til Stafylos, et familiedrevet lille hotel kun 4 km fra byen Skopelos. Hotellet ligger på toppen af en bjergskråning dækket af grønne fyrretræer med panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en dukkert i poolen, en noget forfriskende fra poolbaren eller gå en tur ned til stranden for et dyp i havet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hyggelige Hotel Stafylos er omgivet af blomsterhaver og er beliggende på en bjergskråning nær Skopelos by.

Hotellet har en lille pool med vidunderlig havudsigt, og på stenterrassen er der solstole og parasoller. Nyd en forfriskende drink eller snack i poolbaren. Stranden ligger en kort gåtur fra hotellet og tilbyder klart, turkisfarvet vand. Her er solstole og parasoller mod betaling.

De nærmeste strande er Stafylos og Velanio (Velanio er en nudiststrand), ca. 350 meter væk. Stafylos er en smuk strand omgivet af høje grønne bjerge og består af lyse klipper. Der er et par taverner ved Stafylos og langs vejen mod Skopelos by.

Der er gratis wifi overalt på hotellet, og parkering indgår (hvis der er plads). Receptionen er åben kl 07.00-23.00. Vaskeservice mod betaling.

I byen Skopelos er der mange caféer, restauranter og barer og hyggelige brostensbelagte gader og gyder at opdage. Det lokale busstoppested ligger ca. 50 meter væk. Derudover tilbyder hotellet en gratis bus til og fra byens centrum hver eftermiddag/aften, hvis du booker dit sæde mindst en halv time før.

I nærheden er der gode muligheder for vandreture, cykling, kanosejlads og snorkling i de smukke omgivelser.

Du kan også leje en bil og for eksempel se øens naturskønne kystlinje med små fiskerbyer og strande som Agnontas, Limnonari, Panormos, Milia eller Kastani.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Værd at vide

Strand- og turistområde med gennemkørselstrafik. Niveauforskelle både på og udenfor hotelområdet.