Stafylos

Velkommen til Stafylos, et familiedrevet lille lejlighedshotel kun 4 km fra byen Skopelos. Hotellet ligger på toppen af en bjergskråning dækket af grønne fyrretræer med panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en dukkert i poolen, en noget forfriskende fra poolbaren eller gå en tur ned til stranden for et dyp i havet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden og poolområdet. Gratis shuttle bus ind til byen og tilbage igen. Lækker altan til...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hyggelige Hotel Stafylos er omgivet af blomsterhaver og er beliggende på en bjergskråning nær Skopelos by.

Hotellet har en lille pool med vidunderlig havudsigt, og på stenterrassen er der solstole og parasoller. Nyd en forfriskende drink eller snack i poolbaren. Stranden ligger en kort gåtur fra hotellet og tilbyder klart, turkisfarvet vand. Her er solstole og parasoller mod betaling.

De nærmeste strande er Stafylos og Velanio (Velanio er en nudiststrand), ca. 350 meter væk. Stafylos er en smuk strand omgivet af høje grønne bjerge og består af lyse klipper. Der er et par taverner ved Stafylos og langs vejen mod Skopelos by.

Wifi overalt på hotellet, og parkering indgår (hvis der er plads). Receptionen er åben kl 07.00-23.00. Strand- og turistområde med gennemkørselstrafik. Niveauforskelle både på og udenfor hotelområdet.

I byen Skopelos er der mange caféer, restauranter og barer og hyggelige brostensbelagte gader og gyder at opdage. Det lokale busstoppested ligger ca. 50 meter væk. Derudover tilbyder hotellet en gratis bus til og fra byens centrum hver eftermiddag/aften, hvis du booker dit sæde mindst en halv time før.

I nærheden er der gode muligheder for vandreture, cykling, kanosejlads og snorkling i de smukke omgivelser.

Du kan også leje en bil og for eksempel se øens naturskønne kystlinje med små fiskerbyer og strande som Agnontas, Limnonari, Panormos, Milia eller Kastani.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Skopelos

Aeolos Skopelos

Hotel Aeolos er smukt beliggende og med gåafstand til stranden ved Skopelos havn. Det store poolområde vender direkte mod havet. Vi anbefaler at besøge Skopelos by, hvor du finder små butikker, taverner og cafeer, som ligger bare 500 meter fra hotellet.

Skopelos Village

Skopelos Village er et populært hotel, smukt omgivet af blomstrende bougainvillea. Under indspilningen af filmen Mamma Mia boede nogle af skuespillerne her!

Sunrise Village Skopelos

Sunrise Village er et lejlighedshotel med fin beliggenhed langs med kystvejen lige udenfor Skopelos by. Herfra har du både strand og centrum indenfor bekvem gåafstand.

Aegeon

Aegeon er et familiedrevet hotel smukt beliggende på en bakke, lige uden for byen Skopelos. Her kan du svømme i poolen og bare nyde udsigten. Lej gerne en bil for at komme rundt på øen og til strandene.

Ariadne Skopelos

Ariadne på Skopelos er et lille og hyggeligt hotel med en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Fra hotellet er der gåafstand til stranden. Her kan du nyde en lækker morgenmad med indslag af lokale produkter.

Skopelos Summer Homes

Skopelos Summer Homes ligger kun en kort gåtur fra stranden i byen, og de hyggelige centrale dele af Skopelos by. Her kan du slentre rundt i omgivelserne og bare nyde stedets ægte atmosfære. Mens solen går ned i havet, strømmer folk til de hyggelige taverner og caféer ved havnen.

Pera

Fra lejlighedshotellet Pera har du en fantastisk udsigt over Skopelos by med de hvide huse og havet. Her findes det meste, du behøver for en vellykket ferie - rummelige lejligheder med et veludstyret køkken og gåafstand til den hyggelige havnepromenade i Skopelos.

Pension Soula

Familieejede Pension Soula er et hyggeligt hotel, der serverer traditionel græsk morgenmad med grøntsager fra hotelejerens egen have. Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet, og om aftenen kan du tage ind til Skopelos by og tage del af udbuddet af gode restauranter.

Denise

Hotel Denise i byen Skopelos tiltrækker med en fantastisk udsigt fra det lille poolområde. Med gåafstand til både centrum og strand, er hotellet det perfekte udgangspunkt for din ferie. Hvis du vil udforske øens strande og nyde lokale specialiteter på tavernerne ved havet - kan Denise kan være din base i denne autentiske græske by.

Ionia

På hotel Ionia bor du tæt på Skopelos bys snoede stræder, butikker, cafeer og taverner. På hotelområdet er der et poolområde samt en poolbar, som serverer friske drikkevarer. Hvis du er i humør til at gå på opdagelse udenfor hotelområdet, så er der gode busforbindelser til resten af øen, og det er også muligt at leje bil og udforske øen på egen hånd.

Rigas

Rigas er et hyggeligt hotel, som er bygget i en arkitektur, der afspejler området. Ved poolen kan du nyde rolig musik samt en dejlig blomsterduft fra de omkringliggende haver. Bo i dobbeltværelser eller familie-værelser - morgenmadsbuffet er inkluderet i begge.

Skopelos Holidays Hotel & Spa

På Skopelos Holidays Hotel & Spa venter en ferie i skønne omgivelser, og her findes noget for hele familien. De voksne kan se frem til spabesøg, og for børnene er der et dejligt poolområde. For dem, der vil have lidt ekstra, så anbefaler vi at booke en bungalow med delt pool eller med en privat pool.

Prince Stafilos

Prince Stafilos på Skopelos har et hyggeligt poolområde til dejlige dage i solen, og på få minutter kan du gå til stranden. Mange af ingredienserne, der bruges til måltiderne på hotellet, er lokalt producerede og økologiske, så forkæl dig selv med den ægte græske morgenmad, der er inkluderet hver morgen, og du kan tilkøbe halvpension for en ekstra bekvem ferie.