1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Cactus Hotel

  • • Gåafstand til Rhodos' gamle bydel
  • • Book værelse med havudsigt
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Cactus i Rhodos by ligger længst ude på øens nordligste spids, mellem de to strande Windy og Ellis. På dette hotel bor du i lyse dobbeltværelser og har muligheden for at tilkøbe havudsigt. Cactus ligger i gåafstand til den charmerende gamle by, og på en klar dag kan du oveni købet skimte Tyrkiet fra hotellet! Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 25 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med voksne.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Renoverede dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Placering og solhaven
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Cactus i Rhodos by passer perfekt til dig, der vil bo nær stranden og ikke så langt fra byens udbud. Fra hotellet har du udsigt over havet, og du bor nær butikker, restauranter og fornøjelser. Hotellet har et poolområde med en større pool med solstole og parasoller. Der er en poolbar, der både serverer drikkevarer og enkel frokost.

Hotellet har en buffetrestaurant hvor morgenmaden serveres og en bar i tilslutning til lobbyen. Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Deponering i receptionen mod betaling. Aftenunderholdning. I 2016 har hotellet renoveret og moderniseret morgenmadsområdet, baren og receptionen. På stranden er der vandsportsfaciliteter mod betaling (ikke i hotellets regi). Strandhåndklæder mod depositum. Vej skal krydses for at komme til stranden. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 25 år). Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med voksne. Bytrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 25 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge (0-24) er velkomne i selskab med voksne. Børn og unge 18-24 år skal checke ind sammen med personer over 25 år.