Aquamare

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til moderne hotel Aquamare i Rhodos by! Her findes et lille poolområde, og du bor med afstand til Elli Beach, hyggelige restauranter og Mandraki-havnen. Morgenmadsbuffet indgår i prisen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. Suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Søde receptionister og gode madrasser/god brusekabine
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Aquamare er der et lille, pænt poolområde med solstole, parasoller og håndklæder. Poolbar, der også serverer enklere retter i løbet af dagen. Hotellet ligger centralt i Rhodos by i gåafstand fra den populære Elli Beach.

Gratis wifi på hele hotellet. Buffetrestaurant med en terrasse ved poolen og en italiensk à la carte-restaurant, der tilbyder pizza og pasta. Lobbybar. Souvenir- og tøjbutik. Mulighed for at leje cykler. Receptionen bemandet døgnet rundt. Elevator til etage 6. Bytrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension kan tilkøbes.

Værd at vide

Suiter kan bookes fra sommersæsonen 2022.

Alle hoteller i Rhodos by

Mediterranean

Populære Hotel Mediterranean er beliggende midt i Rhodos by. Her kan du slappe af ved poolen eller gå den korte tur ned til stranden om dagen. Om aftenen er du tæt på Rhodos' gamle bydel med hyggelige restauranter og barer.

Annapolis

Hotellet Annapolis i Rhodos by har et hjælpsomt personale og en central beliggenhed. Fra hotellet er der kun et par minutter til stranden og centrum med taverner, barer og shopping. Hotellet har pool, restaurant og gratis wifi.

Mitsis Grand Hotel

Mitsis Grand Hotel er et familievenligt hotel med en topbeliggenhed ved stranden og et stort udvalg af restauranter. Her findes mange aktiviteter som vandgymnastik, yoga og tennis. Om aftenen er der liveunderholdning i pianobaren. Hotellet henvender sig til familier og voksne (over 22 år). Børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Riviera (Rhodos)

Riviera er et enkelt hotel med god beliggenhed i Rhodos by og lige ved havet. Slap af ved poolområdet, gå en tur til stranden eller oplev Rhodos by, som ligger lige uden for døren.

Carina (Rhodos)

Hotel Carina på Rhodos passer til dig, der sætter en central beliggenhed højere end eksklusive faciliteter. På dette enkle og lidt slidte hotel bor du i hjertet af Rhodos By. Efter en skøn dag på den fine Elli-stranden, er der kun en kort gåtur til byens restauranter, barer og fornøjelser.

Ibiscus

Med sin perfekte beliggenhed er hotel Ibiscus et godt valg for dig, som ønsker et centralt udgangspunkt for dit eventyr på Rhodos. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra centrum og et stenkast fra Ellis-stranden. Hotelværelserne er pæne og en del har udsigt over havet.

Amalia (Rhodos)

Amalia er et enkelt lille lejlighedshotel med en personlig atmosfære og en skøn beliggenhed ved stranden. Hotellet er nær barer, shopping og livlige Rhodos by. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Elite

Elite er et centralt beliggende familie-ejet hotel, nær såvel Ellistranden på østkysten og Windy beach på vestkysten. En kort gåtur fra hotellet og du er i Rhodos bymidte med mange restauranter og forlystelsesliv samt den gamle bydel med sin fantastiske historie og herlige atmosfære.

Manousos

Hotel Manousos i Rhodos by er perfekt til dig, som vil bo centralt i Rhodos by med bargader lige udenfor døren.

Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Mitsis Petit Palais Beach Hotel ligger vest for den smukke Mandraki-havn. Nyd den skønne Grækenlands-sol fra poolområdet eller gå en stille tur til stranden. Om aftenen er der et stort udvalg af barer og natklubber i området. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 21 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Ambassador City

Ambassador City er et dejligt mellemklassehotel, centralt beliggende i Rhodos by kun en kort gåtur fra stranden. Her bor du i moderne værelser, og morgenmadsbuffet indgår i prisen.

Esperia (Rhodos)

På mellemklassehotellet Esperia bor du tæt på havet og Rhodos' natteliv. Hyggelige taverner og barer venter lige uden for døren. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Astron (Rhodos)

Hotel Astron er et et hotel for dig, der vil bo centralt i Rhodos by. Hotellet er derfor tæt på shopping, restauranter og forlystelsesliv, og der er kort gåafstand til stranden.

Africa

Hotel Africa er beliggende midt i Rhodos by med forlystelseslivet lige uden for døren. Hotellet er enkelt med en familiær stemning. Her bor du desuden tæt på stranden. Hotellet henvender sig til et voksent publikum, men børn og unge er velkomne i selskab med voksne.

Semiramis

Semiramis er et populært hotel centralt beliggende i gåafstand fra både stranden og centrum af Rhodos by. Her bor du i moderne dobbeltværelser og har en morgenmadsbuffet inkluderet i prisen.

Rhodos Horizon City

Rhodos Horizon City er et hotel beliggende i det centrale Rhodos by. Med en voksen atmosfære kan du se frem mod skønne dage på stranden Ellis Beach, shopping i byen og skønne restaurantbesøg i den gamle by. Du kan selvfølgelig også bare blive på hotellet og slappe af i en solstol ved poolen.

Agla

På hotel Agla bor du tæt på både strand og centrum. Nyd hotellets saltvandpool, svøm en tur på den nærliggende strand eller gå en tur til Rhodos by. Hotellet henvender sig til et voksent publikum (over 23 år) og efterstræber en rolig atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med voksne.

Europa (Rhodos)

Europa er et lille ældre hotel i det centrale Rhodos by med hyggelig atmosfære og fin pool. Vil du bo nær stranden, restauranter og det livlige natteliv, men ikke har behov for luksuriøs indretning er dette et godt valg.

The Apartments

Lejlighedshotellet The Apartments har en god beliggenhed i Rhodos by. Lige om hjørnet lokker byens brede udvalg af butikker, barer og restauranter. Og til Elli-stranden kan du gå på få minutter.