Amalia (Rhodos)

  • • Tæt på stranden
  • • Central beliggenhed
  • • Personlig atmosfære
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Amalia er et enkelt lille lejlighedshotel med en personlig atmosfære og en skøn beliggenhed ved stranden. Hotellet er nær barer, shopping og livlige Rhodos by. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og udsigt, samt personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 25 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det familieejede lejlighedshotel Amalia er centralt beliggende i Rhodos by, som henvender sig til det voksne publikum (over 23 år). Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med voksne. Nær den offentlige strand hvor der er solstole og parasoller mod betaling.

Gratis wifi. Hotellets indgang låses kl. 20.00, gæster får udleveret egen nøgle ved ankomst. Reception med begrænsede åbningstider (nogle timer om formiddagen).

Støj fra nærliggende barer og restauranter kan opfattes som forstyrrende, især i højsæsonen. Bytrafik. Vej skal krydses for at komme til stranden. Ved ankomst/afrejse standser bussen på Hotel Ibiscus, ca. 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge (0-24) er velkomne i selskab med voksne. Børn og unge 18-22 år skal checke ind sammen med voksne.