Mitsis Grand Hotel

 • • Nær stranden
 • • Børnepool og isbar
 • • Flere hotelrestauranter

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Mitsis Grand Hotel er et familievenligt hotel med en topbeliggenhed ved stranden og et stort udvalg af restauranter. Her findes mange aktiviteter som vandgymnastik, yoga og tennis. Om aftenen er der liveunderholdning i pianobaren. Hotellet henvender sig til familier og voksne (over 22 år). Børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hotellets indretning og faciliteter samt personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mitsis Grand Hotel er et elegant hotel med et bredt All Inclusive-udbud. Hotellet ligger nær stranden Windy Beach og der er gåafstand til centrum i Rhodos by.

Hotellet har et dejligt poolområde med to pools, solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. Hotellet har to udendørs pools med havvand. Separat børnepool. En indendørspool.

Fitnessfaciliteter mod betaling. Gratis udendørs fitness. Tennis mod betaling (udstyr mod depositum, og belysning om aftenen mod betaling). Yoga mod betaling. Hotellet har et tv- og bridgerum. Gratis wifi i lobbyen.

Hotellet har flere forskellige restauranter: hovedrestauranten Acandia (buffet), samt fire à la carte-restauranter (italienske, asiatisk, græsk og mexicansk). Der er også flere snackbarer og barer: pitta-burgers, en isbar med crepes, pizzaovn ved poolen samt en poolbar og pianobaren Helios i lobbyen med underholdning om aftenen. Der er også bl.a. en popcornvogn.

Dagsaktiviteter med animationsteam, f.eks. vandgymnastik, lege og konkurrencer. Flere forskellige typer vandsport ved stranden. Solstole og parasoller på stranden mod betaling. Vaskeservice. Lokaltrafik. Hotellet er for det voksne publikum (over 22 år) hvor børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

På forespørgsel kan hotellet servere glutenfri mad, laktosefri mad, mad til diabetikere og vegetarmad og vegansk mad.

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

 • Kontinental morgenmad, kl. 04.00-06.30, i hovedrestauranten.
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30, i restaurant Acandia.
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.00-18.00.
 • Is og crepes, kl. 10.00-02.00.
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30, i restaurant Acandia.
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30, i restaurant Acandia.
 • Aften- og natbuffet, kl. 22.00-04.00, i restaurant Acandia.
 • Frokost, kl. 13.00-18.00, i Burger.
 • Frokost, kl. 13.00-18.00, i Ouzeri.
 • Frokost og aftensmad, kl. 12.30-14.30 hhv. kl. 19:00-22:00, i den græske à la carte restaurant Ellinadiko.
 • Frokost og aftensmad, kl. 12.30-14.30 hhv. kl. 19:00-22:00, i den italienske à la carte italienske restaurant.
 • Frokost og aftensmad, kl. 12.30-14.30 hhv. kl. 19:00-22:00, i den mexicanske à la carte restaurant Tex-Mex.
 • Middag, kl. 19:00-22:00, i den asiatiske à la carte restaurant.
 • Pitaretter, kl. 13.00-21.00, i Pita Corner.
 • Crepes, kl. 08.30-00.30, i Creperie.
 • Pizza on the Beach, kl. 10.30-18.00.
 • Ubegrænset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinks, kl. 10.00-24.00.

Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Rhodos by

Mediterranean

Populære Hotel Mediterranean er beliggende midt i Rhodos by. Her kan du slappe af ved poolen eller gå den korte tur ned til stranden om dagen. Om aftenen er du tæt på Rhodos' gamle bydel med hyggelige restauranter og barer.

Annapolis

Hotellet Annapolis i Rhodos by har et hjælpsomt personale og en central beliggenhed. Fra hotellet er der kun et par minutter til stranden og centrum med taverner, barer og shopping. Hotellet har pool, restaurant og gratis wifi.

Riviera (Rhodos)

Riviera er et enkelt hotel med god beliggenhed i Rhodos by og lige ved havet. Slap af ved poolområdet, gå en tur til stranden eller oplev Rhodos by, som ligger lige uden for døren.

Carina (Rhodos)

Hotel Carina på Rhodos passer til dig, der sætter en central beliggenhed højere end eksklusive faciliteter. På dette enkle og lidt slidte hotel bor du i hjertet af Rhodos By. Efter en skøn dag på den fine Elli-stranden, er der kun en kort gåtur til byens restauranter, barer og fornøjelser.

Ibiscus

Med sin perfekte beliggenhed er hotel Ibiscus et godt valg for dig, som ønsker et centralt udgangspunkt for dit eventyr på Rhodos. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra centrum og et stenkast fra Ellis-stranden. Hotelværelserne er pæne og en del har udsigt over havet.

Amalia (Rhodos)

Amalia er et enkelt lille lejlighedshotel med en personlig atmosfære og en skøn beliggenhed ved stranden. Hotellet er nær barer, shopping og livlige Rhodos by. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Elite

Elite er et centralt beliggende familie-ejet hotel, nær såvel Ellistranden på østkysten og Windy beach på vestkysten. En kort gåtur fra hotellet og du er i Rhodos bymidte med mange restauranter og forlystelsesliv samt den gamle bydel med sin fantastiske historie og herlige atmosfære.

Manousos

Hotel Manousos i Rhodos by er perfekt til dig, som vil bo centralt i Rhodos by med bargader lige udenfor døren.

Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Mitsis Petit Palais Beach Hotel ligger vest for den smukke Mandraki-havn. Nyd den skønne Grækenlands-sol fra poolområdet eller gå en stille tur til stranden. Om aftenen er der et stort udvalg af barer og natklubber i området. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 21 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Ambassador City

Ambassador City er et dejligt mellemklassehotel, centralt beliggende i Rhodos by kun en kort gåtur fra stranden. Her bor du i moderne værelser, og morgenmadsbuffet indgår i prisen.

Aquamare

Velkommen til moderne hotel Aquamare i Rhodos by! Her findes et lille poolområde, og du bor med afstand til Elli Beach, hyggelige restauranter og Mandraki-havnen. Morgenmadsbuffet indgår i prisen.

Esperia (Rhodos)

På mellemklassehotellet Esperia bor du tæt på havet og Rhodos' natteliv. Hyggelige taverner og barer venter lige uden for døren. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Astron (Rhodos)

Hotel Astron er et et hotel for dig, der vil bo centralt i Rhodos by. Hotellet er derfor tæt på shopping, restauranter og forlystelsesliv, og der er kort gåafstand til stranden.

Africa

Hotel Africa er beliggende midt i Rhodos by med forlystelseslivet lige uden for døren. Hotellet er enkelt med en familiær stemning. Her bor du desuden tæt på stranden. Hotellet henvender sig til et voksent publikum, men børn og unge er velkomne i selskab med voksne.

Semiramis

Semiramis er et populært hotel centralt beliggende i gåafstand fra både stranden og centrum af Rhodos by. Her bor du i moderne dobbeltværelser og har en morgenmadsbuffet inkluderet i prisen.

Rhodos Horizon City

Rhodos Horizon City er et hotel beliggende i det centrale Rhodos by. Med en voksen atmosfære kan du se frem mod skønne dage på stranden Ellis Beach, shopping i byen og skønne restaurantbesøg i den gamle by. Du kan selvfølgelig også bare blive på hotellet og slappe af i en solstol ved poolen.

Arte Rhodes

På hotel Agla bor du tæt på både strand og centrum. Nyd hotellets saltvandpool, svøm en tur på den nærliggende strand eller gå en tur til Rhodos by. Hotellet henvender sig til et voksent publikum (over 23 år) og efterstræber en rolig atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med voksne.

Europa (Rhodos)

Europa er et lille ældre hotel i det centrale Rhodos by med hyggelig atmosfære og fin pool. Vil du bo nær stranden, restauranter og det livlige natteliv, men ikke har behov for luksuriøs indretning er dette et godt valg.

The Apartments

Lejlighedshotellet The Apartments har en god beliggenhed i Rhodos by. Lige om hjørnet lokker byens brede udvalg af butikker, barer og restauranter. Og til Elli-stranden kan du gå på få minutter.

Cactus Hotel

Hotel Cactus i Rhodos by ligger længst ude på øens nordligste spids, mellem de to strande Windy og Ellis. På dette hotel bor du i lyse dobbeltværelser og har muligheden for at tilkøbe havudsigt. Cactus ligger i gåafstand til den charmerende gamle by, og på en klar dag kan du oveni købet skimte Tyrkiet fra hotellet! Hotellet er kun for gæster over 25 år (gæster under 25 år skal rejse sammen med en forældre/værge, der er over 25 år). Hotellet stræber efter en fredelig atmosfære.

Aquarium View

Hotel Aquarium View i Rhodos by er et hotel, der ligger ved Ellis-strandens turkise vand. Her bor du centralt og har udbuddet i Rhodos by lige i nærheden, noget som ofte roses af tidligere gæster. På Aquarium View bor du i skønne værelser, hvorfra du kan skimte havet. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 25 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.