Cactus Hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Cactus i Rhodos by ligger længst ude på øens nordligste spids, mellem de to strande Windy og Ellis. På dette hotel bor du i lyse dobbeltværelser og har muligheden for at tilkøbe havudsigt. Cactus ligger i gåafstand til den charmerende gamle by, og på en klar dag kan du oveni købet skimte Tyrkiet fra hotellet! Hotellet er kun for gæster over 25 år (gæster under 25 år skal rejse sammen med en forældre/værge, der er over 25 år). Hotellet stræber efter en fredelig atmosfære.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt område og roligt miljø
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Cactus i Rhodos by er velegnet til dem, der ønsker at bo tæt på stranden og ikke være for langt fra byens tilbud. Fra hotellet har du udsigt til havet og nærhed til butikker, restauranter og underholdning. Hotellet har et poolområde, der byder på en større pool samt solstole og parasoller. Pool-/strandhåndklæder mod depositum. Der er også en poolbar, som udover drinks serverer en enkel frokost til dem, der ønsker det.

Hotellet har en buffetrestaurant, hvor morgenmaden serveres, og en bar ved siden af lobbyen. Aftenunderholdning.

Gratis wifi er inkluderet på hele hotellet. Bordventilatorer kan lejes i receptionen. Minimarked. Deponering mod betaling i receptionen. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Rhodos by

Annapolis

Hotellet Annapolis i Rhodos by har et hjælpsomt personale og en central beliggenhed. Fra hotellet er der kun et par minutter til stranden og centrum med taverner, barer og shopping. Hotellet har pool, restaurant og gratis wifi.

Mitsis Grand Hotel

Mitsis Grand Hotel er et familievenligt hotel med en topbeliggenhed ved stranden og et stort udvalg af restauranter. Her findes mange aktiviteter som vandgymnastik, yoga og tennis. Om aftenen er der underholdning i poolbaren. Hotellet henvender sig til familier og gæster over 22 år. Børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Riviera Rhodes

Riviera er et enkelt hotel med god beliggenhed i Rhodos by og lige ved havet. Slap af ved poolområdet, gå en tur til stranden eller oplev Rhodos by, som ligger lige uden for døren.

Carina (Rhodos)

Hotel Carina på Rhodos passer til dig, der sætter en central beliggenhed højere end eksklusive faciliteter. På dette enkle og lidt slidte hotel bor du i hjertet af Rhodos By. Efter en skøn dag på den fine Elli-stranden, er der kun en kort gåtur til byens restauranter, barer og fornøjelser.

Ibiscus

Med sin perfekte beliggenhed er hotel Ibiscus et godt valg for dig, som ønsker et centralt udgangspunkt for dit eventyr på Rhodos. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra centrum og et stenkast fra Ellis-stranden. Hotelværelserne er pæne og en del har udsigt over havet.

Amalia (Rhodos)

Amalia er et enkelt lille hotel med en personlig atmosfære og en skøn beliggenhed ved stranden. Hotellet er nær barer, shopping og livlige Rhodos by. Hotellet har en aldersgrænse til det voksne publikum, der lyder på over 23 år, og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Manousos

Manousos City Hotel i Rhodos by er perfekt til dig, som vil bo tæt på stranden og centralt i Rhodos by med bargader lige udenfor døren.

Ambassador City

Ambassador City er et dejligt mellemklassehotel, centralt beliggende i Rhodos by kun en kort gåtur fra stranden. Her bor du i moderne værelser, og morgenmadsbuffet indgår i prisen.

Aquamare

Velkommen til moderne hotel Aquamare i Rhodos by! Her findes et lille poolområde, og du bor med afstand til Elli Beach, hyggelige restauranter og Mandraki-havnen. Morgenmadsbuffet indgår i prisen.

Esperia Rhodes

På hotellet Esperia bor du tæt på havet og Rhodos' natteliv. Hyggelige taverner og barer venter lige uden for døren. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Africa

Hotel Africa er beliggende midt i Rhodos by med forlystelseslivet lige uden for døren. Hotellet er enkelt med en familiær stemning. Her bor du desuden tæt på stranden. Hotellet henvender sig til et voksent publikum, men børn og unge er velkomne i selskab med voksne.

Rhodos Horizon City

Rhodos Horizon City er et hotel beliggende i det centrale Rhodos by. Med en voksen atmosfære kan du se frem mod skønne dage på stranden Ellis Beach, shopping i byen og skønne restaurantbesøg i den gamle by. Du kan selvfølgelig også bare blive på hotellet og slappe af i en solstol ved poolen.

Arte Rhodes

På det skønne hotel Arte Rhodes bor du i kort afstand fra både strand og centrum. Nyd hotellets pool, svøm ved den nærliggende strand eller slentre i Rhodos by. Gæster under 18 år kan kun checke ind på hotellet med en voksen. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn er velkomne sammen med en voksen.

Europa Rhodes

Europa er et lille ældre hotel i det centrale Rhodos by med hyggelig atmosfære og fin pool. Vil du bo nær stranden, restauranter og det livlige natteliv, men ikke har behov for luksuriøs indretning er dette et godt valg.

The Apartments

Lejlighedshotellet The Apartments har en god beliggenhed i Rhodos by. Lige om hjørnet lokker byens brede udvalg af butikker, barer og restauranter. Og til Elli-stranden kan du gå på få minutter. Hotellet henvender sig til et voksent publikum over 23 år og efterstræber en rolig atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn er velkomne sammen med en værge. Teenagere og unge i alderen 18-22 år kan kun tjekke ind på hotellet med en værge.

Aquarium View

Hotel Aquarium View i Rhodos by er et hotel, der ligger ved Ellis-strandens turkise vand. Her bor du centralt og har udbuddet i Rhodos by lige i nærheden, noget som ofte roses af tidligere gæster. På Aquarium View bor du i skønne værelser, hvorfra du kan skimte havet. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 25 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

International Rhodos

International ligger lige i hjertet af Rhodos by med alle byens attraktioner, restauranter, barer og butikker rundt om hjørnet. Fra hotellet kan du gå på få minutter til den smukke Elli-strand på den østlige side af Rhodos by. Hvis du vil opleve Rhodos på egen hånd, ligger busstationen få hundrede meter fra hotellet.

Best Western Plus hotel Plaza

Best Western Plus Hotel Plaza ligger midt i Rhodos by og her har du alt rundt om hjørnet. Hotellets pool bliver en oase, hvor du kan slappe af i løbet af dagen og vil du bade i havet, er der to strande i gåafstand. Om aftenen kan du spise i hotellets restaurant eller besøge en taverne i de ældre bydele i Rhodos by. Hotellet har en aldersgrænse på 23 år.

Atlantis Boutique Hotel

Atlantis Boutique ligger midt i Rhodos by og her har du alt rundt om hjørnet. Hotellet har en lobby med en bar, hvor du kan få en drink før middag i byen og før byens underholdning begynder.

Mediterranean

Hotel Mediterranean på østsiden af Rhodos by og her kan du slappe af ved poolen eller tage den korte gåtur ned til stranden om dagen. Når aftenen kommer, er der ikke langt til Rhodos' gamle bydel med alle de hyggelige restauranter og barer. Her bor du i stilfulde dobbeltværelser og nyder lune aftener på altanen, vælg gerne havudsigt for ekstra ferieluksus.

Semiramis City

Semiramis City er et centralt beliggende og populært hotel med gåafstand til både stranden og centrum af Rhodos by. Her bor du i moderne dobbeltværelser og har en morgenmadsbuffet inkluderet i prisen. For at bo på dette hotel skal minimum en person pr. værelse være fyldt 18 år.

Svea

Svea er et veldrevet, enkelt hotel med en familiær atmosfære tæt på stranden i centrum af Rhodos by. Hotellet er velegnet til dem, der ikke har brug for mange faciliteter, men gerne vil bo i centrum med alt lige om hjørnet og også med en god à la carte-restaurant på gadeplan.