Manousos

Hotel Manousos i Rhodos by er perfekt til dig, som vil bo tæt på stranden og centralt i Rhodos by med bargader lige udenfor døren.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotelområdet er der en lille pool med solstole. Poolbar. Poolhåndklæder kan lejes.

I buffetrestauranten serveres der morgenmad og det er også muligt at spise middag der.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Centralt beliggende hotel tæt på både den livlige bargade og stranden i Rhodos by. Livlige omgivelser som kan virke forstyrrende. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 meter fra hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Rhodos by

Annapolis

Hotellet Annapolis i Rhodos by har et hjælpsomt personale og en central beliggenhed. Fra hotellet er der kun et par minutter til stranden og centrum med taverner, barer og shopping. Hotellet har pool, restaurant og gratis wifi.

Mitsis Grand Hotel

Mitsis Grand Hotel er et familievenligt hotel med en topbeliggenhed ved stranden og et stort udvalg af restauranter. Her findes mange aktiviteter som vandgymnastik, yoga og tennis. Om aftenen er der underholdning i poolbaren. Hotellet henvender sig til familier og gæster over 22 år. Børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Riviera Rhodes

Riviera er et enkelt hotel med god beliggenhed i Rhodos by og lige ved havet. Slap af ved poolområdet, gå en tur til stranden eller oplev Rhodos by, som ligger lige uden for døren.

Carina (Rhodos)

Hotel Carina på Rhodos passer til dig, der sætter en central beliggenhed højere end eksklusive faciliteter. På dette enkle og lidt slidte hotel bor du i hjertet af Rhodos By. Efter en skøn dag på den fine Elli-stranden, er der kun en kort gåtur til byens restauranter, barer og fornøjelser.

Ibiscus

Med sin perfekte beliggenhed er hotel Ibiscus et godt valg for dig, som ønsker et centralt udgangspunkt for dit eventyr på Rhodos. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra centrum og et stenkast fra Ellis-stranden. Hotelværelserne er pæne og en del har udsigt over havet.

Amalia (Rhodos)

Amalia er et enkelt lille lejlighedshotel med en personlig atmosfære og en skøn beliggenhed ved stranden. Hotellet er nær barer, shopping og livlige Rhodos by. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre. Gæster 18-22 år kan kun checke ind på hotellet sammen med en voksen.

Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Mitsis Petit Palais Beach Hotel ligger i Rhodos by vest for den smukke Mandraki-havn. Nyd den skønne Grækenlands-sol fra poolområdet eller gå en stille tur til stranden. Om aftenen er der et stort udvalg af barer og natklubber i området. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 21 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Ambassador City

Ambassador City er et dejligt mellemklassehotel, centralt beliggende i Rhodos by kun en kort gåtur fra stranden. Her bor du i moderne værelser, og morgenmadsbuffet indgår i prisen.

Aquamare

Velkommen til moderne hotel Aquamare i Rhodos by! Her findes et lille poolområde, og du bor med afstand til Elli Beach, hyggelige restauranter og Mandraki-havnen. Morgenmadsbuffet indgår i prisen.

Esperia Rhodes

På hotellet Esperia bor du tæt på havet og Rhodos' natteliv. Hyggelige taverner og barer venter lige uden for døren. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Africa

Hotel Africa er beliggende midt i Rhodos by med forlystelseslivet lige uden for døren. Hotellet er enkelt med en familiær stemning. Her bor du desuden tæt på stranden. Hotellet henvender sig til et voksent publikum, men børn og unge er velkomne i selskab med voksne.

Rhodos Horizon City

Rhodos Horizon City er et hotel beliggende i det centrale Rhodos by. Med en voksen atmosfære kan du se frem mod skønne dage på stranden Ellis Beach, shopping i byen og skønne restaurantbesøg i den gamle by. Du kan selvfølgelig også bare blive på hotellet og slappe af i en solstol ved poolen.

Arte Rhodes

På nyrenoverede hotel Arte Rhodes bor du tæt på både strand og centrum. Nyd hotellets pool, svøm en tur på den nærliggende strand eller gå en tur til Rhodos by.

Europa Rhodes

Europa er et lille ældre hotel i det centrale Rhodos by med hyggelig atmosfære og fin pool. Vil du bo nær stranden, restauranter og det livlige natteliv, men ikke har behov for luksuriøs indretning er dette et godt valg.

The Apartments

Lejlighedshotellet The Apartments har en god beliggenhed i Rhodos by. Lige om hjørnet lokker byens brede udvalg af butikker, barer og restauranter. Og til Elli-stranden kan du gå på få minutter.

Cactus Hotel

Hotel Cactus i Rhodos by ligger længst ude på øens nordligste spids, mellem de to strande Windy og Ellis. På dette hotel bor du i lyse dobbeltværelser og har muligheden for at tilkøbe havudsigt. Cactus ligger i gåafstand til den charmerende gamle by, og på en klar dag kan du oveni købet skimte Tyrkiet fra hotellet! Hotellet er kun for gæster over 25 år (gæster under 25 år skal rejse sammen med en forældre/værge, der er over 25 år). Hotellet stræber efter en fredelig atmosfære.

Aquarium View

Hotel Aquarium View i Rhodos by er et hotel, der ligger ved Ellis-strandens turkise vand. Her bor du centralt og har udbuddet i Rhodos by lige i nærheden, noget som ofte roses af tidligere gæster. På Aquarium View bor du i skønne værelser, hvorfra du kan skimte havet. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 25 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.

Angela Downtown

Angela Downtown ligger lige i hjertet af Rhodos by. Her kan du slappe af mellem at du går på opdagelse i byen eller på den smukke ø Rhodos. Rundt om hjørnet ligger alle byens restauranter, caféer, aftenunderholdning og i en kort gåtur finder du stranden Elli Beach.

Oktober Downtown

Oktober Downtown er et pænt og stilfuldt boutique-hotel lige i hjertet af Rhodos by. Hotellet er en oase, hvor du kan slappe af mellem at udforske byen eller den smukke ø Rhodos. Hotellet har en pool, en snackbar og fine loungemøbler uden for hotellet.

Semiramis City

Semiramis City er et populært hotel centralt beliggende i gåafstand fra både stranden og centrum af Rhodos by. Her bor du i moderne dobbeltværelser og har en morgenmadsbuffet inkluderet i prisen.

International Rhodos

International ligger lige i hjertet af Rhodos by med alle byens attraktioner, restauranter, barer og butikker rundt om hjørnet. Fra hotellet kan du gå på få minutter til den smukke Elli-strand på den østlige side af Rhodos by. Hvis du vil opleve Rhodos på egen hånd, ligger busstationen få hundrede meter fra hotellet.

Best Western Plus hotel Plaza

Best Western Plus Hotel Plaza ligger midt i Rhodos by og her har du alt rundt om hjørnet. Hotellets pool bliver en oase, hvor du kan slappe af i løbet af dagen og vil du bade i havet, er der to strande i gåafstand. Om aftenen kan du spise i hotellets restaurant eller besøge en taverne i de ældre bydele i Rhodos by. Hotellet har en aldersgrænse på 23 år.

Atlantis Boutique Hotel

Atlantis Boutique ligger midt i Rhodos by og her har du alt rundt om hjørnet. Hotellet har en lobby med en bar, hvor du kan få en drink før middag i byen og før byens underholdning begynder.