Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 218 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Udsigten og morgenbuffet
-

Bekræftet køb : 2022-08-14


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-07-31


10 ud af 10

+
Poolområdet, rengøringen samt morgen maden
-

Bekræftet køb : 2022-06-26


10 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-06-08


6 ud af 10

+
Fint pool område plads til solbadning
-
Sengene var for smal og kort Meget lille badeværelse med lavt til loftet Der lugtede ikke godt på værelset som om der var røget

Bekræftet køb : 2022-06-08


8 ud af 10

+
God beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-06-06


8 ud af 10

+
Udsigten til havet
-

Bekræftet køb : 2022-05-29


7 ud af 10

+
Morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2022-05-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-05-23


8 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2022-05-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

556 bedømmelser
Meget godt
 
234
Godt
 
201
Middel
 
87
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

07-07-2022

af jame49

Cactus hotel

Godt hotel, god service og god rengøring. Hyggelig hotel, med et godt pool område. Godt og alsidig morgen mad. Det ligger perfekt kort afstand til strand, der er ikke langt til den gamle by. Virkeligt et godt hotel

 
05-07-2022

af Discover642349

Vil bo der igen til næste år

God service, stille og roligt hotel. Godt morgenmads buffet, god rengøring. Godt værelse, havde udsigt ud over byen. Meget tæt på strand, og ikke langt fra den gamle by. Venligt personale, vil bo der igen til næste år.

 
12-09-2021

af Dorte-Lars Frederikshavn, Danmark

Top hotel på spidsen af Rhodos.

God beliggenhed på spidsen af Rhodos by. Boede på værelse 417 mod byen. Havde skrå havudsigt. Venligt personale som var smilende. Morgenmad var også en god oplevelse, sidst på ugen bliver det dog lidt det samme. Der er ca 15 min gang ind til den gamle bydel. Og 1 minut til stranden. Øst kysten er klart den bedste strand, den anden er for stormende. Pool området var også et godt sted, dog er poolen lidt lille og kun 1.2 m dyb. Der var masser af plads, selvom hotellet ved siden af også kan bruge den. Gode senge, både på værelse og ved poolen. Ved indtjekning var det dog alt for overdrevet ang Corona. Skulle udfylde alt muligt unødvendigt. Man bliver scannet i panden hver morgen inden man skal spise. Fint mad man kan købe i pool området. Poolen åbner dog først kl 10. Et sted som klart kan anbefales, et sted som man ville vælge igen. Selve Rhodos by er et mekka med gode spise steder og barer. Lad dog være med at spise i den gamle bydel, det er for dyrt og ringe mad. Intet at klage over.

 
12-08-2021

af Jan L Danmark

3 1/2 af 5

Jeg havde nok forventet mere, selv om det bar udemærket, og derfor også denne rating. Værelset var ikke super rent, og der var flere ting der var i stykker. (Bl.a. Ophæng til bruser, udsugning på badeværelset, dørlås til badeværelset) Der blev taget en del forholdsregler i.fht. COVID-19, og måske endda lidt i overkanten ved indtjekningen. Alt i alt var der hvad der var brug for, på nær en safe på værelset. Den var i et rum i stueetagen. Det var ret irriterende.

 
26-07-2021

af Vesth Hillerød, Danmark

Vi kommer tilbage, skønt hotel

Dejligt hotel, perfekt beliggenhed i byen og tæt på stranden. Gode og enkle værelser med skøn view ud over vand og poolområde. Dejligt miljø med liv og feriestemning men uden at det bliver for meget. Kan kun anbefales varmt, helt klart et sted at besøge. Vi kommer tilbage 👍🏻🇩🇰