Værelsestyper

Deluxe-værelser

Fine deluxe-værelser med tv med satellitkanaler og musikkanaler. Nogle med væg til væg-tæppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med tv med satellitkanaler og musikkanaler. Nogle med væg til væg-tæppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. Værelser med begrænset havudsigt er renoveret.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelse

Pæne enkeltværelser med tv med satellitkanaler og musikkanaler. Nogle med væg til væg-tæppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Executive-værelser

Dejligt indrettede executive-værelser med tv med satellitkanaler og musikkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Jacuzzi og separat brus samt toilet. En stor og to mindre balkoner, havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Pæne og hyggelige superior-værelser med to senge. Nogle værelser har væg til væg-tæppe. Tv med satellitkanaler og musikkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.