Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzi og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt og nogle med begrænset havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelse

Enkeltværelser med en enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Executive-værelse

Executive-værelser med et spisebord med stole og sofa og lænestole. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi, separat bruser og toilet. En stor og to mindre balkoner og havudsigt. På den store balkon er der solstole, borde og stole.

  • Velkomstpakke med mousserende vin, vin, frisk frugt, kretensiske slik, raki og blomster.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon og havudsigt.

  • Velkomstpakke med mousserende vin, vin, frisk frugt, kretensiske slik, raki og blomster.

Antal personer: 2 personer.