Bedømmelse af Aquila Porto Rethymno

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 435 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-
Når man ikke får det værelse man har bestilt, , ingen undskyldning, men bare at man får 2 nye værelser efter 2 dage, og samtidig har vi udfordringer med All inclusive som de siger vi ikke har, det bruger vi så de 2 første dage på at få styr på, kedelig start på en ellers dejlig ferie. Hotellet skal nok arbejde lidt med deres planlægning og systemer, så deres gæster får den optimale oplevelse.

Bekræftet køb : 2021-08-01


8 ud af 10

+
Tæt på strand og byliv
-
Flere solsenge ved poolen ved restauranten.

Bekræftet køb : 2021-08-01


8 ud af 10

+
Good location close to beach and city center
-
One third of our sea view (room 218) was hidden by a big wall (can probably not beimproved, but was a minus as we had booked seaview)

Bekræftet køb : 2021-08-01


7 ud af 10

+
Fantastisk venligt og hjælpsomt personale. Meget servicemindede ⭐️
-
Bedre pools og flere liggestole omkring.

Bekræftet køb : 2021-07-31


9 ud af 10

+
Valuta for pengene- vi fik Penthouse lejligheden + små ekstragaver i løbet af opholdet.
-
Rengøringen - vi fik først gjort rent om eftermiddagen, og aftenrengøringen nåede de kun 3 aftner.

Bekræftet køb : 2021-07-30


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-25


9 ud af 10

+
Faciliteter og udsigt tul havet
-
Løst toiletbrættet og mere holdbart håndtag ved badekar ( knækkede).

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
RENOVERING. Det er ikke et 5 stjernet hotel.

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
-
Prisliste til massagen kan evt være tilgængelig. Madrasser på solsengene ville være ekstra luksus. Det findes andre steder på Kreta. Alt for mange gæster efterlod håndklæder på solsengene på stranden tidligt om morgenen, men kom først senere. Jeg oplevede, at et (polsk?) par kom ved en 12.30-tiden og forlangte at få de solsenge, som de havde “booket” fra de svenske piger, som lå der. Der havde været håndklæder der fra tidligt om morgenen, men den ene stol var blevet fjernet af nogle andre, da der ikke var nogen der. Parret blev vrede på de svenske piger, som ikke havde noget med det at gøre. Pigerne endte med at gå, selvom jeg prøvede at forklare parret, at de ikke havde fjernet parrets håndklæder. Jeg oplevede ikke, at hotellets personale gjorde noget ved de mange håndklæder, selvom de skrev, at man ikke måtte reservere solsenge, og at de ville fjerne håndklæder.

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
-
Flere solstole og parasoller. De sætter skilt op man ikke må lægge håndklæder på solstole der ikke bruges, men gør INGENTING ved dem der gør det!!! Det virker lidt slidt på værelser/bad, samt ude på gang arealer. Det er ikke til 5*

Bekræftet køb : 2021-07-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1837 bedømmelser
Meget godt
 
1148
Godt
 
466
Middel
 
144
Mindre godt
 
43
Dårligt
 
36

5 nyeste bedømmelser

23-07-2021

Indlæg af 23vibekea

Ferie

Vi have bestilt et Superior Værelse m/ havudsigt + m/ All inclusiv. Det var en stor fornøjelse, at være gæst på dette hotel. Alt var i top klasse, hvor man på ingen måde følte det stift og upersonligt - tværtimod. Servicen var i top hele vejen igennem - receptionen, tjenerne og kokkene m.m. Det var en fornøjelse, at se hvor synlige ledelsen var på hotellet. Alt var rent og pænt - værelset, hotellet, baren, poolområdet osv. Placeringen er i top i forhold til stranden og byen. Der er muligheder for forskellige former for vandsport. Mange muligheder tæt på hotellet, hvor man bestille ture rundt på øen. Det er bestemt et sted vi vil vende tilbage til.

 
15-09-2020

Indlæg af sscheibel2020 Ringsted Kommune, Danmark

5/9 - 12/9 1 uges ferie på Aquila Porto Rethymno

Hotellet svarede til forventningerne. Meget venligt og imødekommende personale. Rengøring i top og meget lækker morgenmad, hvor man havde taget de rette forholdsregler på grund af nuværende situation” Corona “. Beliggenhed / strand rigtig fin. Alt i alt et anbefalelseværdigt hotel som gjorde alt for deres gæster.

 
01-09-2020

Indlæg af Anne J

Absolut 5 stjernet luksus!

Enormt lækkert hotel, søde ansatte og absolut lækre fysiske rammer. Lækker morgenmad. Vi havde bestilt værelse m. Delvis havudsigt og fik værelse på 6. Etage med en lækker stor altan og flot flot udsigt over det lækre hav. Vi har tidligere boet på Kriti Beach. Hvilket vi var glade for, men Aquila Porto Rethymno er absolut vores favorit. Kan kun varmt anbefale det. Der var en super service ved stranden med servering af forfriskninger og andre lækre ting. Vi havde fuld wifi helt ned til stranden, som virkede upåklageligt. Vi kommer helt sikkert tilbage! Vi havde bestilt med morgenmad, fordi vi gerne vil ud og spise i byen hver aften, men er sikre på, at deres aftensmad/all inklusive også var i top! Bestilte massage i deres spa afdeling, hvilket også var så lækker en oplevelse. Absolut en super lækker oplevelse for alle sanser.

 
04-08-2020

Indlæg af Solmadvin

Super beliggenhed og strand

Vi havde en rigtig god uge på dette hotel, som ligger super godt midt i byen, tæt ved havnen, og ved en utrolig lækker strand med fint sand og klart vand langt det meste af tiden. Vi havde tilkøbt all inclusive og havudsigt, hvor det nok vil være mere rimeligt at kalde de værelser, som vi fik tildelt, for 'skrå havudsigt', og det var ikke de ekstra penge værd. Så hvis man ønsker havudsigt anbefales det, at gå efter et værelse lige for vandet. Værelset var ok, uden at være prangende, og med en meget lille altan. Vi skulle selv efter ankomst bede om kaffe-faciliteter på værelset samt opfyldning af minibaren, selvom det var en del af all inclusive. Maden var ganske udmærket, dog ikke det helt store udvalg, hvilket kan skyldes denne Corona-tid. Og det fungerede rigtig fint med, at man går ind i restauranten, og beder kokken om at fylde det ønskede på tallerkenen. I det hele taget var hotellet rent og pænt, og der var godt styr på hygiejnen. Man skal være opmærksom på, at der er dresscode i restauranten om aftenen, hvor herrer skal bære lange bukser, eller som min. shorts til ned over knæene. Udover den lækre strand, er der to mindre pools, hvor det stort set var umuligt at få plads ved poolen ved restauranten, da der kun var ganske få stole - og poolen ret lille. Hotellet har et lille fitness-rum, hvilket dog ikke var anvendeligt for os, da der er meget begrænset med udstyr. Til gengæld ligger der fitness-centre i gåafstand fra hotellet, hvor vi besøgte Olympic flere gange i løbet af ugen. Der er ligeledes fin beach-service ved stranden - dog kunne ventetiden godt være en anelse lang ind i mellem. Hele personalet var rigtig hjælpsomme og flinke, og særligt Dimitra i baren gjorde vores ferie en tand bedre :-)

 
18-08-2019

Indlæg af Elise N

Aquila Porto Rethymno - hotellet, man altid vender tilbage til :-)

Aquila Porto Rhetymno har en fantastisk beliggenhed i gå-afstand til den gamle bydel. Samtidig med mulighed for vandreture op i bjergene, og med den lækreste strand lige neden for hotellet med fin service og strandhåndklæder. Vigtigst er stemningen blandt hotellets personale: alle er venlige, imødegående og virker til at trives med deres job. Vi har mødt flere ansatte, som har arbejdet rigtig mange år på hotellet, og som gæst føler man sig velkommen - personalet er overordentligt nærværende. Begge restauranter serverer fantastisk mad, og buffeten har forskellige temaer. Vi har følt os helt igennem forkælede, og kommer gerne igen på et 5. ophold.