Bedømmelse af Aquila Porto Rethymno

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 385 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-
Pool området var ikke særlig stor

Bekræftet køb : 2019-10-19


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

+
Der er rent og pænt, og personalet er venligt og hjælpsomt
-
Men All inclusive er kun drikkevarer til måltiderne og noget at drikke i Cafe Anatoliko kl 16 - 18. Tager du en vand i minibaren koster den 1,60 euro. Køber du en vand i nabogadens supermarked koster den 16 cent: SYNKA super markets, Papanastasiou - næsten på toppen af bakken, nabo til en tøjbutik lukket søndag

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

+
morgenmad var super.
-

Bekræftet køb : 2019-10-11


10 ud af 10

+
Beliggenhed, service, personale
-
Det havde været mere hyggeligt hvis de spillede græsk musik på hotellets områder. Poolen måtte gerne være lidt varmere.

Bekræftet køb : 2019-10-05


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-29


10 ud af 10

+
Den gode service og venlighed fra alle, lige fra rengøringspiger til ledelsen.
-
Ingen, bare behold den gode atmosfære der er overalt.

Bekræftet køb : 2019-09-28


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1823 bedømmelser
Meget godt
 
1141
Godt
 
461
Middel
 
143
Mindre godt
 
42
Dårligt
 
36

5 nyeste bedømmelser

15-09-2020

Indlæg af sscheibel2020 Ringsted Kommune, Danmark

5/9 - 12/9 1 uges ferie på Aquila Porto Rethymno

Hotellet svarede til forventningerne. Meget venligt og imødekommende personale. Rengøring i top og meget lækker morgenmad, hvor man havde taget de rette forholdsregler på grund af nuværende situation” Corona “. Beliggenhed / strand rigtig fin. Alt i alt et anbefalelseværdigt hotel som gjorde alt for deres gæster.

 
01-09-2020

Indlæg af Anne J

Absolut 5 stjernet luksus!

Enormt lækkert hotel, søde ansatte og absolut lækre fysiske rammer. Lækker morgenmad. Vi havde bestilt værelse m. Delvis havudsigt og fik værelse på 6. Etage med en lækker stor altan og flot flot udsigt over det lækre hav. Vi har tidligere boet på Kriti Beach. Hvilket vi var glade for, men Aquila Porto Rethymno er absolut vores favorit. Kan kun varmt anbefale det. Der var en super service ved stranden med servering af forfriskninger og andre lækre ting. Vi havde fuld wifi helt ned til stranden, som virkede upåklageligt. Vi kommer helt sikkert tilbage! Vi havde bestilt med morgenmad, fordi vi gerne vil ud og spise i byen hver aften, men er sikre på, at deres aftensmad/all inklusive også var i top! Bestilte massage i deres spa afdeling, hvilket også var så lækker en oplevelse. Absolut en super lækker oplevelse for alle sanser.

 
04-08-2020

Indlæg af Solmadvin

Super beliggenhed og strand

Vi havde en rigtig god uge på dette hotel, som ligger super godt midt i byen, tæt ved havnen, og ved en utrolig lækker strand med fint sand og klart vand langt det meste af tiden. Vi havde tilkøbt all inclusive og havudsigt, hvor det nok vil være mere rimeligt at kalde de værelser, som vi fik tildelt, for 'skrå havudsigt', og det var ikke de ekstra penge værd. Så hvis man ønsker havudsigt anbefales det, at gå efter et værelse lige for vandet. Værelset var ok, uden at være prangende, og med en meget lille altan. Vi skulle selv efter ankomst bede om kaffe-faciliteter på værelset samt opfyldning af minibaren, selvom det var en del af all inclusive. Maden var ganske udmærket, dog ikke det helt store udvalg, hvilket kan skyldes denne Corona-tid. Og det fungerede rigtig fint med, at man går ind i restauranten, og beder kokken om at fylde det ønskede på tallerkenen. I det hele taget var hotellet rent og pænt, og der var godt styr på hygiejnen. Man skal være opmærksom på, at der er dresscode i restauranten om aftenen, hvor herrer skal bære lange bukser, eller som min. shorts til ned over knæene. Udover den lækre strand, er der to mindre pools, hvor det stort set var umuligt at få plads ved poolen ved restauranten, da der kun var ganske få stole - og poolen ret lille. Hotellet har et lille fitness-rum, hvilket dog ikke var anvendeligt for os, da der er meget begrænset med udstyr. Til gengæld ligger der fitness-centre i gåafstand fra hotellet, hvor vi besøgte Olympic flere gange i løbet af ugen. Der er ligeledes fin beach-service ved stranden - dog kunne ventetiden godt være en anelse lang ind i mellem. Hele personalet var rigtig hjælpsomme og flinke, og særligt Dimitra i baren gjorde vores ferie en tand bedre :-)

 
18-08-2019

Indlæg af Elise N

Aquila Porto Rethymno - hotellet, man altid vender tilbage til :-)

Aquila Porto Rhetymno har en fantastisk beliggenhed i gå-afstand til den gamle bydel. Samtidig med mulighed for vandreture op i bjergene, og med den lækreste strand lige neden for hotellet med fin service og strandhåndklæder. Vigtigst er stemningen blandt hotellets personale: alle er venlige, imødegående og virker til at trives med deres job. Vi har mødt flere ansatte, som har arbejdet rigtig mange år på hotellet, og som gæst føler man sig velkommen - personalet er overordentligt nærværende. Begge restauranter serverer fantastisk mad, og buffeten har forskellige temaer. Vi har følt os helt igennem forkælede, og kommer gerne igen på et 5. ophold.

 
16-09-2018

Indlæg af Siff51 Taastrup, Danmark

2. Besøg den

Skønt hotel. Meget dejlig og frisk mad forskellige temaer i løbet af ugen gør buffeten varieret. Personalet er meget imødekommende og smilende. Der var velkomst vin og vand på værelset. Både værelser og område bliver holdt og fremtræder meget rene.Stranden ligger lige på den anden side af vejen og der er god service - håndklæder og forplejning. Der er muligt for fitness og hotellet har en spa afdeling med indendørspool;:) Vi har endnu engang nydt vores ophold i fulde drag og følte os igen utrolig forkælede. Vi kommer gern e igen.