Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 556 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Morgenmaden
-
24 timer Ingen sol på altanen

Bekræftet køb : 2024-04-13


8 ud af 10

+
morgenmad 😀
-
ingen alt ok

Bekræftet køb : 2024-04-06


10 ud af 10

+
Beliggenhed og god mad. Rent og pænt. Lidt dyrt i deres café og restaurant
-

Bekræftet køb : 2024-04-06


10 ud af 10

+
Særdeles høfligt, meget venligt , hurtigt og "diskret" personale! Beliggenheden er perfekt - lige ved stranden og bekvem gåafstand til den gamle bydel.
-

Bekræftet køb : 2024-04-06


8 ud af 10

+
Dejligt tæt på stranden og byen. Virkelig venligt personale.
-
Der var ret lydt imellem værelserne og dørene smækkede. Nu var vi der helt i starten af sæsonen, hvor hotellet ikke var særlig fyldt, men hvis der er meget booket, kunne vi forestille os, at det ville blive et (endnu) større problem.

Bekræftet køb : 2024-04-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-04-06


8 ud af 10

+
Skøn beliggenhed og super sødt personale.
-

Bekræftet køb : 2024-04-06


6 ud af 10

+
Personalet var flinke
-
Vi skulle betale 9 euro for en flaske vand som stod på bordet på værelset ved ankomst. Der burde man oplyse at den går under mini bar. For der kom jo ingen ny flaske og det gør der normalt hvis man har taget noget.

Bekræftet køb : 2024-03-30


8 ud af 10

+
Venligt og effektivt personale
-
Forvirring vedr info om aktiviteter (dans og diverse fitness)

Bekræftet køb : 2024-03-30


8 ud af 10

+
Beliggenheden og det meget venlige personale
-
Frokostrestaurant i all-inclusive havde lidt for lang ventetid på trods af kun få gæster. Det havde været nemmere og praktisk med en lille buffet med evt blot salat, suppe og frugt

Bekræftet køb : 2024-03-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

2036 bedømmelser
Meget godt
 
1256
Godt
 
504
Middel
 
171
Mindre godt
 
63
Dårligt
 
42

5 nyeste bedømmelser

08-08-2023

af soerenvaernstroem Kastrup, Danmark

Alt afhænger af øjnene, som ser.

Denne anmeldelse skal læses ud fra at vi havde købt deres All Inklusiv+, altså den fulde pakke med havudsigt. Det har været svært at beslutte hvilken vinkel og dermed hvor mange stjerner vi vil give. Vi havde en vidunderlig ferie på hotellet. Det ligger perfekt i forhold til by og strand. Standen er fantastisk og hotellet har service helt ned til vandkanten. Det eneste lille minus ved stranden er at man er nød til konstant at lytte til Jetski. Det absolut bedste ved hotellet er deres personale, de er ærligt og oprigtigt gæstfrie og hjælpsomme. Der er pænt og rent alle steder. Maden på selve hotellet er god velsmagende og de er relativt gode til at holde buffeten fyldt og pæn. Det er ikke den bedste buffet jeg har mødt, men bestemt heller ikke den værste. Se i øvrigt min anmeldelse af deres a lactate restaurant, hvor man også kan spise som en del af all inklusiv. Nu til alle de ting som egentlig burde trække et par stjerner fra, men ikke gør det fordi vi havde et vidunderligt ophold, flere positive detaljer til slut. Det absolut største minus var at brandslukkeren ved vores nærmeste nødudgang var uden tryk, ja jeg arbejder med Health and Safety, hvilket hotellet ikke har styr på. Et andet sted var sikkerhedsinformation gemt bag en plante. Så . Det er nok ikke det de fleste gæster lægger mærke til, det er dog noget der usynligt skal være styr på. Så var der småting som lågen til minibaren hang så den skrabede på gulvet. Toilettet virkede ikke altid, det samme gjaldt elevatorerne. Nogle gange var ventetiden lidt lang når man bestilte fra baren. Det som irriterede mig mest, var at hver gang man havde bestilt noget, medfulgte der en lille mappe med en kuglepen og en kvittering, som skulle udfyldes med værelsesnummer og underskrift, selv til deres gallamiddag. Jeg finder det plat og ligegyldigt og ikke noget jeg har set før i de 30 år jeg har været på charter. Et armbånd havde været mindre plat. Det er ikke gæstens problem hvis ikke kæden stoler på sine ansatte. Hoteller med fem stjerner er stolte af deres politikker og har dem på display hvor alle gæster kommer forbi, her skulle man lede og finde dem gemt ved hotelfotografen. Nu har jeg været igennem det som burde trække ned i bedømmelsen, det gør det fog ikke for, reddet på stregen holder hotellet et cocktailparty torsdag aften hvor al nøglepersonale deltager inklusive General Manager. De går alle rundt, skåler, hilser på og taler med, lytter til deres gæster. Relativt simpelt, men så vigtigt, det kan kun beskrives som Best Practice. Dette hotel er et rigtigt godt sted at holde charterferie. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
03-08-2023

af KarstenK188 Asnæs, Danmark

Hoteloplevelse i høj kvalitet

5 stjernet hoteloplevelse Hotellet ligger helt perfekt, lige ned til en dejlig strand og tæt på byen. Servicen og opmærksomheden fra alle personalegrupper er helt i top. Hotellets poolområder er som oplyst begrænsede men der er rigeligt med solsengen på stranden uden gebyr. Store rummelige og rene værelser. Boede på værelse 408 dobbeltværelse med havudsigt. Morgenmaden er fin med et godt og varieret udvalg. De bedste anbefalinger for et hotel i høj kvalitet.

 
31-07-2023

af Carolina R

God hotel oplevelse

Hotellet har en skøn beliggenhed og en god indretning. Dog var der meget få pladser ved begge pools, så der var ofte helt fyldt. Men til gengæld massere pladser ved stranden. Servicen var ligeledes i top i hele vejen igennem. Og det samme var personalet. På hotellet er der også muligt at få taget billeder af fotografer, hvilket er en rigtig god mulighed til at forevige ferie-minderne. Og ikke mindst en sjov og behagelig oplevelse:)

 
20-09-2022

af bjbenny Herfølge, Danmark

God beliggenhed

På plussiden: Beliggeheden i forhold til strand, tavernaer, butikker og ikke mindst den hyggelige gamle bydel. Den rigtige gode service der ydes af samtlige ansatte. Rent og pænt vedligeholdt overalt Godt udvalg af mad og drikke under konceptet all inklusive inkl. strandservice På minussiden: Alt for lidt plads ved begge pools

 
31-08-2022

af Betina_peter Frederiksberg, Danmark

Fantastisk hotel - prøv det!

Vi har været 3 gange på Aquilla Porto Rethymno. Senest fra 31/7-21/8 2022. Kort: Value for money! Beliggenhed og personalet er eminent og markant bedre end hvad vi har oplevet på andre hotellet. Faciliteter har fuldt ud levet op til vores forventninger. Vi har været yderst tilfredse med vores ophold og kommer helt sikkert igen. Den lidt længere vurdering: Hotellet har en udsøgt beliggenhed ved stranden (og med udsigt til vandet) og tæt på den gamle bydel og havnen. Hotellet har egne liggestole på stranden, som kan benyttes uden betaling og der er mange af dem. Der er et meget dejligt og velbesøgt bar område med udsigt til havet. Personalet gør en kæmpe indsats for, at give dig et godt ophold - det er lige fra rengøringspersonalet, receptionen, tjenere og bartendere, som alle er særdeles søde og imødekommende blandt mange andre Niko, Judi, Ali, Stella, Captain og Yannis og ikke mindst Direktøren Petrakis, som er meget nærværende og imødekommende, hvad enten man udtrykker ris eller ros. Han har virkelig samlet et hold, som går op i gæsternes ve og vel. Eneste lille minus er, at hotellets internet ikke dækker særlig godt på hotellets udeområder og stranden. Indenfor fungerer det fint. I kan helt sikkert finde et mere moderne 5 stjernet hotel - men når alle elementer tages med, så vil jeg til hver en tid vælge Aquila Porto Rethymno. Tak for et skønt ophold!