1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Triton

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Tina ,
Holstebro

+
Stille og roligt. Venligt personale. Rent og pænt. Noget afsides beliggenhed ....
-
Jeg ville gerne have haft en bedre rådgivning ifh værelsesopdeling. Det ødelagde en del af vores ferie at der ikke var en opdeling i enkeltværelse. Havde udtrykkeligt bedt om ikke mere end 2-3 trappetrin til min gamle far på 88år. Dette blev ikke imødekommet, og ingen hjælp at hente hos guiderne.

Bekræftet køb : 2019-05-12


9 ud af 10

Karen,
Ebeltoft

+
Tæt ved en god strand
-
En bedre WFI forbindelse i lejligheden, det virkede stort set ikke

Bekræftet køb : 2019-05-12


10 ud af 10

,

+
Udsigten, og stemningen
-
At poolen kunne bruges tidligere end kl. 9.00 At der var lidt flere retter på meny kortet.

Bekræftet køb : 2019-05-11


10 ud af 10

Sonja,
Roskilde

+
-
Vi boede i lejlighed lige op til kompresseren til køkkenet, den larmede så meget at vi ikke kunne bruge altanen, så en ny kompresser .køkkenskabe sad så højt at man ikke kunne nå servicen så en ændring der ville være fint

Bekræftet køb : 2019-05-11


10 ud af 10

,

+
Det søde personale
-

Bekræftet køb : 2019-05-11


10 ud af 10

June,
Tåstrup

+
udsigten fra vores altan, det søde personale
-
ingen

Bekræftet køb : 2018-11-03


8 ud af 10

Kim,
Hillerød

+
Tæt på strand. Ingen støjende trafik. Ingen trapper (kun vores lejlighed).
-
Vedligehold af legeplads var ringe. Der lå en død rotte, som først blev (delvist) fjermet da vi henvemdte os. Der bør laves et dagligt tilsyn. Der manglede mulighed for kvart pension (morgenmad). Priserne lå meget højere end tilsvarende steder for mad og drikke. Der er meget plastforurening i havet - det ville være godt hvis der blevet taget hånd om dette. Fx flere affaldsbeholdere og oprensning.

Bekræftet køb : 2018-10-27


10 ud af 10

Ulla,
Ølstykke

+
Rigtig hyggeligt sted, meget serviminded personale.
-

Bekræftet køb : 2018-10-27


9 ud af 10

Iben,
København

+
Utrolig serviceminded og søde personaler.
-

Bekræftet køb : 2018-10-21


9 ud af 10

Caspar,
Brædstrup

+
Servicen
-
Måske nyt inventar til lejlighederne

Bekræftet køb : 2018-10-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

98% af gæsterne anbefaler

116 bedømmelser
Meget godt
 
70
Godt
 
41
Middel
 
5
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

15-10-2018

Indlæg af annekatrinev

Vi er her igen

Ved ankomsten bliver vi genkendt med det samme i både receptionen og af Bill i baren. Her er en rar og hyggelig atmosfære- en lille oase. man føler sig hjemme og velkommen. Lige ved stranden og gåafstand til Chania. Værelserne i stueplan er rumlige og sengene behaglige. Det lille køkken fungerer fint til at tilberede et let morgenmåltid samt snacks mm. Vil helt sikkert gerne komme igen igen

 
20-07-2018

Indlæg af Lars K

Fam. Larsen v 120 - 14-21/7-18

I år er det på dato 3 år siden vi var her senest. Er positiv overrasket, at det i store træk er samme fantastiske personer på hotellet. Bill & co. er med til at vi igen føler og godt tilpas og velkommen. Det er en dejlig og afslappet atmosfære og pool området er lige noget for os. Ikke for stort og ikke for småt. Ingen problemer med at finde sol senge og midt på dagen er der god plads i poolen. Det er rent og meget rydeligt - velholdt og i en god stand. Deres køkken, morgen, middag og aften er en god standard og fornuftig i pris. Triton hotellet ligger ikke lige på gadehjørnet af centrum. Men indenfor 5 minutters gang er der 3-5 indkøbsmuligheder - også alm. Supermarkede med alm. priser. En taxa til centrum koster ca 8 euro også ok. 100m uden for hotellet ligger stranden som vi ganske vist ikke har besøgt, men hører godt om. Rengøringspersonalet er søde og meget omhyggeligeūüėÉ Nu skal det hele ikke være rosenrødt - og for, at det skal være troværdigt er der også et MEGET lille øf fra os. Vi elsker at bruge tid på vores dejlige store terrasse (vær. 120), men 4 personer og så med et havebord på størrelse med en familie pizza - det er ikke lykken. God fornøjelse til dem der vælger Triton - I vil ikke fortryde.

 
23-08-2017

Indlæg af Henrik P Stenløse

Hyggeligt og roligt hotel

Dette dejlige og velholdte hotel, er et oplagt valg for dem der ønsker en afslappende ferie i rene og vedligeholdte værelser. En stor tak til Stella for hendes søde og venlige måde at forklare hvordan tingene hang sammen på hotellet. Eneste minus kan kun sættes på poolens størrelse, men med lækker badestrand LIGE nede i "baghaven", er det egentlig fuldstændig ligegyldigt. Tak for en dejlig ferie. Vi vender med garanti tilbage.

 
14-08-2017

Indlæg af Skrigeskinke

Dejligt hotel tæt på stranden.

Godt beliggende, så tæt på stranden at man kun skal ned af en kort grussti før man står på den smukkeste sandstrand kun 3 km fra chania. Bagved hotellet er der en skråning/klippe, hvilket gør, at man ikke føler sig klemt inde mellem bygninger. Hotellet er typisk græsk med kun 2 etager, lille og intimt. Der er 3 gode pools, en til babyer og to hvor vandet gradvist bliver dybere. Fin poolbar med ølglas der har været i fryseren ūüĎćūüŹĽ Hotellets restaurent er udmærket, men vil man have en kulinarisk oplevelse, skal man søge andre steder. Store gode lejligheder og store altaner. Man bør vælge dem med udsigt til poolen- dem på 2. Sal har faktisk også havkig. Rengørings personalet er super søde og laver sågar små dyr af håndklæderne. Der manglede på intet tidspunkt solsenge ved poolen. Vil varmt anbefale hotellet og vender selv gerne tilbage en anden gang.

 
06-09-2016

Indlæg af Louise C

Helt sikkert ikke sidste gang!

Triton apartments er et fantastisk sted at tilbringe sin ferie! Vi var 5 voksne afsted med et barn på 2 år og vi kunne ikke være mere tilfredse! Personalet gjorde helt sikkert at vores ophold var uforglemmeligt. Bill tog sig virkelig tid til at føle os 100% velkomne, og det samme med alle de skønne damer der sidder i reception, og gør rent. Maden på hotellet var en smule dyrt men til gengæld var kvaliteten også i top - og det smagte rent faktisk af noget! Det eneste jeg ser som et lillebitte minus ved Triton er møblementet på altanen. Men ellers kan dette sted anbefales og vi vender helt sikkert tilbage.:)