Nontas

  • • Hyggeligt poolområde
  • • Central beliggenhed
  • • Gåafstand til fire strande

Nontas er et moderne lejlighedshotel i det centrale Agii Apostoli. Herfra kan du vælge at gå til fire forskellige strande - Agii Apostolistranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hvis du bare vil slappe af på hotellet, er her en skøn pool samt poolbar.


Værelsestyper

Renoverede 1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 2 personer eller 2-3 personer. 2-værelses lejligheder 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hyggeligt, fredeligt og roligt. Venligt personale. Tæt på Chania og strande
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Nontas har en fint poolområde med pool med børnesektion. Solstole og parasoller. Poolbar der serverer enkle retter og tilbyder roomservice. Gratis wifi på fællesområder. Skønhedssalon. Receptionen har åben om dagen. Trafik kan i visse lejligheder opfattes som forstyrrende. Ca. 300 meter til centrum af Agia Apostoli. Ca. 4 km til Chania by.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Værd at vide

Reception er åben mellem kl. 09.00-14.00 og 18.00-21.00

Alle hoteller i Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Hotel Triton i Agii Apostoli på Kreta er skønt beliggende ved den populære Golden Beach. Den børnevenlige strand og hotellets poolområde indbyder til skønne dage i solen. Tritons lejligheder er bekvemmelige og rummelige - og til sommeren 2023 er de nyrenoverede. Mange tilfredse gæster, høj komfort og lokalt touch gør Triton til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Stellina Village Resort

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Local-hoteller med et lokalt touch og en høj tilfredshed blandt vores mange gæster. Resortet består af 3 områder, og du kan frit benytte alle pools og samtlige faciliteter. Beliggenheden er perfekt blot et par minutter fra den gode sandstrand Chryssi Akti og en kort bustur til Chania by.

Kiwi

Blandt de frodige pinjetræer, nær Agii Apostolis bedste badebugter, ligger lejlighedshotellet Kiwi på Kreta. Her er et dejligt poolområde, nærhed til stranden og flere restauranter inden for gåafstand. I de dejlige lejligheder er der alt, hvad du har brug for, hvis du vil lave mad til ferien, og i bageriet i byen kan du købe brød til morgenmad om morgenen.

Okeanis Golden Resort

Populært hotel beliggende i centrum af Agii Apostoli med et dejligt poolområde og gåafstand til den fine sandstrand. Her bor du i lyse lejligheder, nogle med privat pool. Chania by ligger kun ca. 15 minutter væk med lokalbussen.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet af Agii Apostoli finder du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretensiske gæstfrihed skinner igennem her, og sammen med de moderne faciliteter, der tilbydes, er der garanti for en dejlig ferie.

Okeanis II

Okeanis II er et dejligt hotel i centrum af Agii Apostoli på Kreta og byder kun gæster over 12 år velkommen. Her bor du i gåafstand fra sandstranden, og der er også et hyggeligt poolområde for dem, der foretrækker at blive på hotellet.