Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet af Agii Apostoli finder du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretensiske gæstfrihed skinner igennem her, og sammen med de moderne faciliteter, der tilbydes, er der garanti for en dejlig ferie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder superior for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet er for nylig blevet renoveret (i 2019) og består af tre bygninger i to etager omgivet af en frodig have. Hotellet har to poolområder, en separat børnepool, solstole og parasoller samt håndklædeservice mod betaling. Pool-/snackbar med forfriskninger og enkle retter.

Hotellet har også en restaurant, der serverer morgenmad til dem, der vælger at tilkøbe det, og senere på dagen er der en varieret menu at vælge imellem.

Lille fitnessrum for gæster over 16 år. Bordtennis og billard mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet. Ca. 3,5 kilometer til Chania by, som let nås med den lokale bus, der passerer området nær hotellet. Lokaltrafik, der til tider kan opfattes som forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Ingen måltider indgår. Morgenmad kan tilkøbes.

Alle hoteller i Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Hotel Triton i Agii Apostoli på Kreta er skønt beliggende ved den populære Golden Beach. Stranden er børnevenlig, og hotellets poolområde er stort og indbydende. Tritons lejligheder er bekvemmelige og rummelige - i hotellets 3-værelses lejligheder er der plads til op til seks personer. Mange tilfredse gæster, høj komfort og lokalt touch gør Triton til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Anais Holiday

På lejlighedshotellet Anais Holiday i Agii Apostoli venter personlig service og en skøn strandbeliggenhed. Til hotellet hører en populær bar og restaurant, hvor hotellets gæster gerne mødes til et glas vin eller noget dejlig mad. Høj kundetilfredshed, komfort og det lokale touch gør, at dette hotel hører med i vores Apollo Mondo Local-familie.

Nontas

Nontas er et moderne lejlighedshotel i det centrale Agii Apostoli. Herfra kan du vælge at gå til fire forskellige strande - Agii Apostolistranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hvis du bare vil slappe af på hotellet, er her en skøn pool samt poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Local-hoteller med et lokalt touch og en høj tilfredshed blandt vores mange gæster. Resortet består af 3 områder, og du kan frit benytte alle pools og samtlige faciliteter. Beliggenheden er perfekt blot et par minutter fra den gode sandstrand Chryssi Akti og en kort bustur til Chania by.

Kiwi

Blandt de frodige pinjetræer, nær Agii Apostolis bedste badebugter, ligger lejlighedshotellet Kiwi på Kreta. Her er et dejligt poolområde, nærhed til stranden og flere restauranter inden for gåafstand. I de dejlige lejligheder er der alt, hvad du har brug for, hvis du vil lave mad til ferien, og i bageriet i byen kan du købe brød til morgenmad om morgenen.

Okeanis Golden Resort

Populært hotel beliggende i centrum af Agii Apostoli med et dejligt poolområde og gåafstand til den fine sandstrand. Her bor du i lyse lejligheder, nogle med privat pool. Chania by ligger kun ca. 15 minutter væk med lokalbussen.

Okeanis II

Okeanis II er et dejligt hotel i centrum af Agii Apostoli på Kreta og byder kun gæster over 12 år velkommen. Her bor du i gåafstand fra sandstranden, og der er også et hyggeligt poolområde for dem, der foretrækker at blive på hotellet.