Atlantica Kalliston Resort

Atlantica Kalliston Resort er et pænt og stilfuldt hotel lige ved en af de fine sandstrande i Agii Apostoli. Hotellet har flere store og dejlige poolområder med tre udendørs pools. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Stort udvalg af restauranter og på nogle af dem kan man sidde i skyggen under træerne og nyde en god frokost. Her kan du træne i fitnessrummet, slappe af i hotellets spa og tage en lang tur ind til Chania by.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelse med direkte havudsigt for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser med pooladgang til 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Superior-værelser med pooladgang for 2-3 personer. Superior-værelser med jacuzzi for 2 personer. Superior-værelser med delt pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Atlantica Kalliston henvender sig til et voksent publikum over 16 år og stræber efter en afslappet atmosfære. Hotellet er ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne sammen med en voksen.

Hotellet har tre dejlige pools, store græsarealer og der er kun få skridt ned til sandstranden. Den ene pool er opvarmet i maj og i oktober til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Der er også en indendørs pool, der altid er opvarmet til 27 grader med komfortable solstole. Solstole og parasoller indgår ved pools og på stranden. Balinesiske solstole på stranden. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Strandbar med drinks og lette måltider i løbet af dagen.

Deep Blue Restaurant er hotellets buffetrestaurant og serverer morgenmad, frokost og middag. Buffeterne har også vegetariske retter. Glaros Greek Restaurant, Al Fresco Italian Dinner og Yuni Ko Asian Restaurant er hotellets tre à la carte-restauranter og serverer, som det lyder, græsk. italienske og asiatiske retter. Der er endnu en à la carte restaurant for feinschmeckere, Wine Cellar Fine Dining, hvor man kan nyde gode vine i en lille gruppe. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Dresscode - lange bukser til mænd til middag i alle restauranter. Atlantica Kalliston Resort har flere barer - en poolbar til drinks i løbet af dagen, Cr-Eat Hub Comfort Food Corner til lette måltider under frokosten, strandbar med drinks, smoothies, snacks og is. Thea's Coffee & Pastry byder på varme og kolde drikke og søde sager.

Spa med sauna, hamam, dampbad og diverse spabehandlinger - alt sammen mod betaling. Daglige aktiviteter og forskellige klasser med aerobic, pilates og yoga. Billard mod betaling. Bordtennis. Dart. Boccia. Aftenunderholdning et par aftener om ugen.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Hæveautomat. Hotellet har en kiosk/minimarked, en souvenirbutik og en smykkebutik.

Agii Apostoli er kendt for sine gyldne strande og her er der tre fine strande, bortset fra den ved hotellet. Chania by ligger lidt over 4 kilometer væk, og der er lokale busser fra hovedvejen. Du kan gå via strandpromenaden ind til Chania.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

Morgenmaden serveres i Deep Blue Restaurant kl. 07.30-10.30 og middagen serveres kl. 19.00-21.30.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i Deep Blue Restaurant, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet i Deep Blue Restaurant, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i Deep Blue Restaurant, kl. 19.00-21.30
  • En eller flere middage i à la carte-restauranterne Glaros Greek, Yuni Ko Asian og Al Fresco, kl. 19.00-22.00. (Antallet af middage, der er inkluderet, afhænger af, hvor mange nætter du bor på hotellet.)
  • Lokale og udvalgte internationale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 08.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Agii Apostoli

Triton Agii Apostoli

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en perfekt beliggenhed tæt ved den populære Golden Beaches. Den børnevenlige strand og hotellets poolområde indbyder til skønne dage i solen. Tritons lejligheder er bekvemmelige og rummelige - og renoveret sommer 2023. Nu fortsætter renoveringen af øvrige faciliteter på hotellet til sommer 2024. Mange tilfredse gæster, høj komfort og lokalt touch gør Triton til et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Nontas

Nontas er et moderne hotel i det centrale Agii Apostoli. Herfra kan du vælge at gå til fire forskellige dejlige strande - Agii Apostoli-stranden, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hvis du bare vil slappe af på hotellet, er her en skøn pool samt poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Local-hoteller med et lokalt touch og en høj tilfredshed blandt vores mange gæster. Resortet består af 3 områder, og du kan frit benytte alle pools og samtlige faciliteter. Beliggenheden er perfekt blot et par minutter fra den gode sandstrand Chryssi Akti og en lidt længere gåtur fra Chania by.

Okeanis Golden Resort

Det populære Okeanis Golden Resort har et dejligt poolområde og ligger i centrum af Agii Apostolis i gåafstand fra den fine sandstrand. Bo i dejlige lejligheder, nogle med privat pool. Chania by ligger kun 15 minutter væk med den lokale bus, hvis du vil have mere liv og glade dage.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet af Agii Apostoli finder du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretensiske gæstfrihed skinner igennem her, og sammen med de moderne faciliteter, der tilbydes, er der garanti for en dejlig ferie.

Okeanis II

Okeanis II er et dejligt hotel i centrum af Agii Apostoli på Kreta og byder kun gæster over 12 år velkommen. Her bor du i gåafstand fra sandstranden, og der er også et hyggeligt poolområde for dem, der foretrækker at blive på hotellet.

Kiwi - sommeren 2024

Blandt de frodige pinjetræer, nær Agii Apostolis bedste badebugter, ligger lejlighedshotellet Kiwi på Kreta. Her er et dejligt poolområde, nærhed til stranden og flere restauranter inden for gåafstand. I de dejlige lejligheder er der alt, hvad du har brug for, hvis du vil lave mad til ferien, og i bageriet i byen kan du købe brød til morgenmad om morgenen.

Atlantica Yakinthos

Atlantica Yakinthos er et ideelt hotel til at slappe af, tage en dukkert i poolen eller dase på en af de fine sandstrande i Agii Apostoli. Start dagen med en morgenmadsbuffet, og om aftenen kan du gå en tur og opdage det kretensiske køkken på en lokal taverna i nærheden. Byen Chania har masser at byde på, når det gælder shopping, smalle gyder og måske en bar. Du kan tage en hyggelig gåtur ind til Chania eller tage den lokale bus uden for hotellet.