1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. To enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, toaster og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. I lejlighederne med pooludsigt skal 3. person være et barn. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Et separat soveværelse med to enkeltsenge og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-4 personer eller 1-5 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejlighed med balkon. To soveværelser, to badeværelser og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.